Kezdőlap Szentesi VK Utánpótlás: mindhárom fiúcsapatunk győzött a Debrecen ellen…

Utánpótlás: mindhárom fiúcsapatunk győzött a Debrecen ellen…

164


👏🥳

🤽‍♂️ Gyönyörűen zárta a kilencedik fordulót fiú utánpótlásunk, ugyanis mindhárom korcsoportunk megnyerte mérkőzését hazai környezetben a Debrecen ellen.

💪 Az ifjúságiak és a gyermekkorúak a rendes játékidőben gyűjtötték be a három pontot, míg a serdülőcsapatunk tartalékos összeállításban első idei sikerének örülhetett büntetőket követően.

⏰ A következő körben vasárnap az 🆚 OSC vendégei lesznek csapataink.

Fiú ifjúsági
Legrand Szentes 🆚 Debrecen 15–14 (3–5, 6–3, 3–3, 3–3)
Legrand Szentes: Kovács K. – Csikós, Pellei Z. 2, Makán R. 3, Kürti-Szabó M. 3, Félegyházi Török 3, Takács K. 1. Csere: Kormányos, Petróczi, Molnár B. 1, Lévai 1, Gavric, Bán 1. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 12/6, ill. 17/7.
Kiállítva cserével: Pataki (Debrecen).
Kipontozódott: Petróczi, ill. Mercs, Szabó P.
🗣️💬 Horváth Tamás: –Jól kezdtük a mérkőzést, de az ellenfelünk egy idő után átvette a vezetést. Ezután jobban zárt hátul a csapat és ismét mi kerültünk előnybe, amit a meccs végéig már nem engedtük ki a kezünkből. A védekezésünkön sokat kell még csiszolni, mert tizenkilenc súlyos ítéletet csak nagyon komoly csapatmunkával, és hatalmas energiák megmozgatásával tudtuk kompenzálni. Ebből nem fogunk tudni mindig jól kijönni. Gratulálok a csapatomnak és remélem ez erőt ad a további még keményebb munkához!

Fiú serdülő
Legrand Szentes 🆚 Debrecen 11–11 (1-4, 2-4, 5-1, 3-2, 8-7) – büntetők után 19–18
Legrand Szentes: Inokai Tóth – Gila T., Molnár B. 4, Papp P. 5, Melkuhn 3, Szűcs, Busi 3. Csere: Varga Á. 1, Rakonczai 2, Horváth Á. 1, Agócs B., Kovács A., Makán G. Megbízott edző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 5/1, ill. 11/4.
Ötméteresből: 12/11, ill. 10/8.
Kiállítva cserével: Szűcs, ill. Göblyös.
🗣️💬 Horváth Tamás: – Torday Árpád betegsége miatt már egy hete én foglalkoztam a serdülőkkel. Sajnos betegségek és egyéb okok miatt csak a csapat fele dolgozta végig az edzéseket. A mérkőzésre is négy gyermekkorú játékost voltam kénytelen beírni. A kezdés rémálomba illő volt, hiszen már 1–7-et is mutatott az eredményjelző. Nem estünk szét, lassan kezdtünk felzárkózni. Félidőben már mindenki hitt az elérhető sikerben, de a kezdő centerem végleges kiállítás sorsára jutott, megnehezítve számunkra a maradék két negyedet. De ez csak megacélozta a játékosokat, és meg sem álltunk 9–9-ig, majd a 11-11-es végeredmény után következhettek a büntetők. Ebből mi jöttünk ki jobban és ezzel fontos 2 pontot tartottunk itthon. Gratulálok a srácoknak, hogy egy kiütés után fel tudtak állni és végül győzelemre vinni a mérkőzést! Sok kemény munkával, pontos és rendszeres edzésre járással, csapategységgel még több siker várhat erre a gárdára.

Fiú gyermek
Legrand Szentes 🆚 Debrecen 19–15 (3–3, 6–3, 5–4, 5–5)
Legrand Szentes: Tóth V. – Horváth Á. 1, Agócs B. 4, Czirok Cs. 3, Kovács I., Király 7, Makán G. 2. Csere: Kiss-Papp (kapus), Deák, Némethy, Kis-Rácz 2, Molnár B., Joó, Nagy P. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 7/7, ill. 11/5.
Ötméteresből: 5/3, ill. -.
Kipontozódott: Horváth Á., ill. Paulovich.
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Megszületett a második győzelmünk. Nem játszottunk még mindig úgy, ahogy kellene, de meglett a három pont és ez volt a legfontosabb. Ismét túl sok gólt kaptunk. Ebben még van hova fejlődnünk. Ugyanez igaz a helyzetkihasználásra támadásban. Az emberelőnyöket viszont most nagyon jól játszották meg a fiúk. Remélem, ha nem is a következő hétvégén, de karácsonyig sikerül még pontokat szereznünk.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #utánpótlás #vízilabda #hajráSzentes




Forrás