Kezdőlap Hírek Családbarát minősítést kapott a Szentesi Sport- és Üdülőközpont…

Családbarát minősítést kapott a Szentesi Sport- és Üdülőközpont…

356

2020. április 22-én a Családbarát Országos Nonprofit Kht. képviselője audit vizsgálat során családbarát szolgáltató hellyé és családbarát munkahellyé minősítette Szentes legnagyobb fürdőkomplexumát.

Dr. Kerekes Valéria a Szentesi Sport- és Üdülőközpont ügyvezetője 2019. decemberében pályázott a minősítésért és egy-egy kérdőív kitöltése alapján esélyesnek találta minősítő bizottság a fürdőt. Ezt követően a Családbarát Országos Nonprofit Kht. védjegyszakértője audit felmérést végzett a helyszínen. Április 22-én két hosszas kérdőív kitöltése és helyszíni ellenőrzés után családbarát fürdőnek minősítette a Szentesi Sport- és Üdülőközpontot.

Ez mit jelent?

Szolgáltatóhelyként több családbarát intézkedés és szolgáltatás van. Többek közt külön gyermekeknek medencék kültéren és beltéren, baba-mama szoba, játszótér és játékeszközök állnak rendelkezésre. A fürdő teljes körűen akadálymentes, így könnyen lehet babakocsival közlekedni.

Munkahelyként több családbarát intézkedést értékelték az ítészek. Pl. a dolgozók térítésmentesen vehetik igénybe a fürdő valamennyi szolgáltatását, valamint két családtagnak kedvezményesen vásárolhatnak korlátlan bérletet.

Kedvezményes banki számlacsomagot nyithatnak, SZÉP kártya juttatásokat kapnak, a lehetőségekhez mérten tömbösítve adják ki a szabadságokat és a beosztásokat kérésüknek megfelelően készítik el, családos munkavállalókra nagy figyelmet fordítva.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29




Forrás