Kezdőlap Hírek Turisztikai kerekasztal megbeszélés…

Turisztikai kerekasztal megbeszélés…

226

Szentes Város Önkormányzatának Városrendezési, -fejlesztési és Idegenforgalmi Bizottságának elnöke Pásztor Antal a helyi szállásadókkal, turisztikai szolgáltatókkal és civil szervezetekkel „kerekasztal” megbeszélést szervezett. A találkozó célja a közös gondolkodás volt, melyet a város összevetni és hasznosítani kíván az idegenforgalmi lehetőségek területén.

A résztvevők tájékozódhattak a jelenleg előkészítés alatt álló turisztikai pályázatokról és a jövőben megnyíló lehetőségekről, Szántai Szilvia pályázati referenstől.

Bocskai István ipari park referens a gazdasági program és az idegenforgalom között vont párhuzamot, valamit hangsúlyozta a város turisztikai összefogásának fontosságát.

Dr. Kerekes Valéria a Szentesi Sport és Üdülőközpont fejlesztéseiről beszélt.

A kerekasztal második felében egy kötetlen megbeszélés zajlott, ahol mindenki elmondhatta észrevételeit, ötleteit. Egyetértés volt abban, hogy együtt, közös platformon hirdetve, egymást elősegítve tud a város további vendégeket bevonzani.

Móra József önkormányzati képviselő kiemelte, hogy a meglévő TDM kapcsolatot erősítve Szarvassal is összefogva tudjuk a várost promotálni. A színház, mint következő turisztikai pont is kiugrási lehetőség a városnak.

Az aktív turisztika, az edzőtábor turizmus és a gasztronómia programok mellett a postai, tűzoltó valamit vasúttörténeti múzeumokat is kiemelte a képviselő.

Szó esett még a népzenei vonzóerőnkről és a horgászturizmus fejlesztésekről, amiről Pásztor Antal tájékoztatta a megjelenteket.

FIGYELEM!
Az alábbi kérdőív kitöltésével Ön is segítheti az idegenforgalmi, turisztikai célokat megvalósító munkát! TÖLTSE KI A KÉRDŐÍVET: https://forms.gle/wFnYL9sXRHrJryTz5

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Önkormányzati hírek|30








Forrás