Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Szerencsés volt a 13 ificsapatunknak…

Szerencsés volt a 13 ificsapatunknak…

118

Vasárnap délután a Pusztai László Sporttelepen rendezték a megyei U19-es bajnokság 12. fordulójának összecsapását, ahol Bozóki Zoltán gárdája az Algyő SK korosztályos együttesét látta vendégül. A mieink az első félidő hajrájában tudták gólra váltani fölényüket, a második játékrészben azonban nem maradt el a szentesi gólzápor, meg sem álltak 13 találatig Péter Józsefék.

– Már az első félidőben sem volt gond a helyzeteink kialakításával, azonban ott még rendre kimaradtak ezek a lehetőségek. Ebben a játékrészben leginkább a koncentrációval volt problémánk, és ebből fakadóan jött a késői vezetés. A második félidőben viszont már sikeresen értékesíteni tudtuk a lehetőségeinket, melyek között volt néhány nagyon gyors letámadás, és szépen játszottuk meg a széleket is. Örülök a győzelemnek, remélem, hogy ez a felfogás tendencia marad a csapatnál – értékelt a lefújást követően Bozóki Zoltán.

Csongrád – Csanád Megyei U19 „A” 12. forduló
Szentesi Kinizsi SZITE – Algyő SK 13-0 (2-0)
Szentesi Kinizsi SZITE: Kovács N. (Pálinkás B. 46’), Gyarmati Zs., Berta E., Határ B., Balla B. Péter J., Locskai Zs. (Baráth B. 69’), Nagy R. (Fazekas R. 66’), Prozlik Á., Mihály E, Szücs D. vezetőedző: Bozóki Zoltán

Gólszerzőink: Péter József (39’, 51’, 57’, 60’, 69’, 81’) Locskai Zsolt (42’, 48’, 66’) Mihály Endre (54’, 72’), Nagy Roland (63’), Baráth Bence (78’)

fotók és szöveg: Sebők Tamás








Forrás