Kezdőlap Szentesi VK „Volt tartásunk…”…

„Volt tartásunk…”…

48

Parádés mérkőzést játszott a metALCOM Szentes és a Ferencváros az E.ON Férfi Vízilabda OB I. 4. fordulójában péntek este, a hétgólos fővárosi siker ellenére, rossz szájízzel egy szentesi szurkoló és csapattag sem távozott a Rébeli-Szabó József Városi Sportuszodából.

Bátor, fegyelmezett játékkal kezdtek a mieink, aminek meg is lett a gyümölcse, Hajdú Attila és Tóth Gyula találataival 2-0-s hazai előnnyel indult az összecsapás. ezt követően a vendégek is felvették a mérkőzés ritmusát és gyorsan, még az első játékrészben 2-3-ra fordítottak. A második negyed kiegyenlített csatát hozott, így a „nagyszünetben” maradt a szűk Fradi előny. A harmadik negyedben a Ferencváros megmutatta, miért Európa legjobb klubcsapata, 6 találatot jegyeztek ebben a játékrészben. A mieink sem untatták a nézőket, Bozó Peti egy szépségdíjas csavargóllal, Tóth Gyuszi tűpontos ejtéssel kápráztatta a szentesi publikumot.

🗣Kiemelt gratuláció illeti a csapatomat, mert maximálisan teljesítették, amit elvártam tőlük. Egy ilyen mérkőzésen, a világelitbe tartozó klub ellenfeleként nagyon könnyen bele tud szaladni egy együttes egy gólzáporba. Öröm volt látni, hogy ez a mutatott játékunknak köszönhetően ma elkerült bennünket. Örülök neki, hogy három negyeden keresztül meg tudtuk nehezíteni a Ferencváros dolgát, ettől függetlenül gratuláció illeti őket is, mert az látszik, hogy ez a két csapat két „kávéház”, úgy játszottak ezen a mérkőzésen, ahogy egy Ferencvárosnak játszania kell – értékelt Kis Gábor.

🗣Tudjuk, hogy egy fokozattal feljebb kell kapcsolnunk, hogy legalább ilyen mérkőzéseket játszunk a jövőben is. Ennek rendje és módja szerint nagyon kemény fizikális edzéseket végeztünk a héten, aminek meglett a gyümölcse, nagyon jó mérkőzést játszottunk. Volt tartás a csapatban a teljes mérkőzés folyamán – osztotta meg gondolatait a sajtótájékoztatón Hajdú Attila.

🏆E.ON Férfi OB I.-es Bajnokság – 4. forduló
📅2024.10.11. – Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszoda, Szentes
🔴🔵METALCOM SZENTES – FTC TELEKOM 🟢⚪️ [7-14] (2-3, 3-3, 2-6, 0-2)
A szentesi gólszerzők: Tóth Gy. (2), Ashanyn D., Csorba T., Bozó P., Horváth Á., Hajdú A.

📸🖋 Sebők Tamás

#Tippmix




Forrás