Kezdőlap Hírek Hírek A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum 13. A osztályos végzős fodrász tanulói...

A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum 13. A osztályos végzős fodrász tanulói …

291


A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum 13. A osztályos végzős fodrász tanulói szeptember elején egy lenyűgöző bemutató keretében mutatták be a Dancsó Erika Szépészeti Oktató Központban, hogy mennyit fejlődtek az évek során.
A jelenlévő szülők szavazatai alapján négy diák külön elismerésben részesült: Bánfi Ádám, Túri Renátó, Jószai Dóra és Harmat Fanni ajándék belépőt kaptak a 2024-es Hair Show-ra, az ország legnívósabb fodrász rendezvényére, amelyet szeptember 28-án rendeztek meg.
Két tanuló beszámolója következik.
Harmat Fanni:
„A Dancsó Erika által szervezett kis családi bemutató alkalmával a Dancsó Erika Szépészeti Oktató Központban megmutattuk, mit is tudunk. Szavazási lehetőség volt a nézők számára, hogy kinek melyik stílus és fazon tetszik a legjobban. Igyekeztünk minél többet kihozni magunkból, így 3 helyett 4 fő nyert jegyet a Budapest Hair Show-ra.
Nagy meglepetés volt számomra, hogy én is nyerhettem. Nagyon vártam, hogy mehessek, hisz el sem tudtam képzelni, hogy is nézhet ki egy ilyen show. Odaértünk, és szinte egy új világ nyílt meg előttem. Számomra hatalmas élményt és motivációt nyújtott. Nagyon tetszett a fodrászok különböző stílusa, megjelenése, munkássága és egyénisége.
Köszönöm ezt a csodás élményt Dancsó Erikának, a L’Oréal nagykövetének!”

Jószai Dóra:
„ A Budapest Hair Show az Eiffel Műhelyházban volt. Az egész rendezvény 3 részből állt: volt oktatás, ahol egy-egy híres fodrász vagy barber a színpadon mutatott be hajvágást, hajfestést vagy épp stylingot. Voltak standok, ahol különféle márkák foglaltak helyet, és ki lehetett próbálni azok termékeit és eszközeit. És volt maga a show, ahol szintén neves fodrászok, barberek készítettek el a szemünk láttára rengeteg csodás frizurát. Volt köztük hétköznapi is, de leginkább az extrém vonalat képviselték. Az egész olyan volt, mint egy divatbemutató, ugyanis a zene dübörgött, a fények villództak, voltak táncosok, és a modellek, amikor elkészült a hajuk, felvonultak és pózoltak a kifutón.
Nem csak a fellépők és a modellek, de a látogatók is egyediek és extravagánsak voltak. Összességében leírhatatlanul fantasztikus volt, és eldöntöttem, hogy jövőre is elmegyek.”







Forrás