Kezdőlap Hírek Hírek Közösségi összefogás és vidám hangulat Lapistón – A közösségi nap felejthetetlen…

Közösségi összefogás és vidám hangulat Lapistón – A közösségi nap felejthetetlen…

14


Közösségi összefogás és vidám hangulat Lapistón – A közösségi nap felejthetetlen pillanatai

2024. október 5-én Lapistón egy igazi, szívet melengető közösségi napot tartottak, ahol 72 lelkes résztvevő gyűlt össze, hogy együtt töltsenek egy tartalmas, jókedvű napot – tudtuk meg Agócs Lászlónétól a körzet önkormányzati képviselőjétől.

Az esemény hangulatát már az illatok is megalapozták, hiszen két bográcsban ínycsiklandó bableves, egy harmadikban pedig gazdag halászlé készült, melyet mindenki örömmel fogyasztott. Az ételek mellett az édesszájúak sem maradtak hoppon: 18 féle házi sütemény díszítette a közösségi asztalt, amit a helyiek saját kezűleg készítettek, igazi háziasszonyi gondoskodással.

A gyermekek örömére ugrálóvár várta a legkisebbeket, ahol önfeledten szórakozhattak, miközben a felnőttek beszélgettek és élvezték a közösen eltöltött időt. Az este folyamán a vacsora után sem csökkent a jó hangulat: többen táncra perdültek, míg mások tovább folytatták a baráti beszélgetéseket, felidézve a közös emlékeket és terveket szőve a jövőre nézve.

Ez a nap nem valósulhatott volna meg a támogatók nagylelkű segítsége nélkül, akiknek hálás köszönet jár: Szentes VárosÖnkormányzata, a Szentes Városi Szolgáltató Kft., valamint a Szentesi Városellátó Nonprofit Kft. Nekik köszönhetően Lapistón újra megmutatkozott a közösségi erő, amely nemcsak a finom falatokban, hanem a közös élményekben is megnyilvánult. Az ilyen napok emlékeztetnek arra, milyen fontos a közösségi összetartás és az egymásra való odafigyelés.

A Lapistói Közösségi Nap egy igazán különleges, szívmelengető élmény volt mindenki számára, és már most várjuk a következő alkalmat, amikor újra együtt lehetünk!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29






Forrás