Kezdőlap Szentesi VK KÉK-PIROS CSATÁVAL INDUL A BAJNOKSÁG – A Vasas otthonában kezd férfi csapatunk…

KÉK-PIROS CSATÁVAL INDUL A BAJNOKSÁG – A Vasas otthonában kezd férfi csapatunk…

358


🔴🔵

Szerda este megkezdi bajnoki szereplését férfi csapatunk a Vasas vendégeként. A MetALCOM szenzációs kupaszerepléssel hangolt a bajnoki rajtra, az OSC-t a Szolnokot és az UVSE-t is legyőzve a csoport élén zárta a selejtezőt, az már csak hab volt a tortán, hogy mindezt hazai medencében, vitték véghez Szatmári Kristófék.

A BENU Magyar Kupa selejtező küzdelmeit követően azonban a bajnoki pontvadászat is megkezdődik, méghozzá a kiváló játékerőt képviselő Vasas együttese ellen. A fővárosiak már túl vannak első mérkőzésükön, Bátori Bencéék a Pécs vendégeként szereztek 3 pontot.

Vezetőedzőnk, Kis Gábor szerint kétségtelen, hogy nagyszerű vízilabdázók alkotják a Vasast, nekünk azonban a saját feladatunkra kell koncentrálunk:
🗣 – Első bajnoki mérkőzés vár a csapatra, és úgy gondolom, egy sikeres felkészülés, valamint egy eredményes Magyar Kupa szereplést követően kell helyt állnunk a Komjádi uszodában. Természetesen szeretnénk erre a mérkőzésre is átmenteni a jó formánkat, de helyén kell kezelnünk a tényt, hogy a Vasas egy kiváló erőből álló, megfiatalított, olimpikonokat a soraiban tudó együttes. Mindez azonban nem tántoríthat el bennünket afelől, hogy a feladatunkra koncentráljunk, és elvárom a játékosoktól, hogy fegyelmezetten vízilabdázva, a tudásuk legjavát hozzák ezen a mérkőzésen – fogalmazott Kis Gábor.

E.ON Férfi OB I. Bajnokság – 2. forduló
2024. október 2. – 20:00 – Komjádi Béla Sportuszoda
Vasas-Plaket – MetALCOM Szentes
Közreműködők: Kun György, Bereczki Miklós

🖋 Sebők Tamás

#tippmix #EONferfiOBI #metalcomszentes #vasas #idegenmeccs #hajrászentes




Forrás