Kezdőlap Hírek Új klímaberendezéseket kapott a szentesi gyermekosztály…

Új klímaberendezéseket kapott a szentesi gyermekosztály…

450

Az idei rendkívül meleg nyár mindenkinek kihívást jelentett, és sokak számára a klimatizált helyiségek jelentették a felfrissülést. Különösen fontosak az ilyen körülmények olyan helyeken, ahol a komfort mellett a figyelem és a koncentráció is elengedhetetlen, például a kórház gyermekosztályán.

– Szentes Város Önkormányzata rendszeresen támogatja a Dr. Bugyi István Kórház gyermekosztályát, különösen olyan eszközökkel, amelyek segítik a gyerekek ellátását és az osztály dolgozóinak munkakörülményeit – mondta Szabó Zoltán Ferenc polgármester, aki Agócs Lászlóné képviselővel érkezett az átadásra.

A közelmúltban két új klímaberendezést kapott az osztály, amelyeket szakszerűen kellett beszerelni. Ezt a feladatot a szentesi SINUS KLÍMA vállalta el, ráadásul munkadíj nélkül, ezzel is támogatva a kezdeményezést.

2024. október 2-án délelőtt hivatalosan is átadták a beszerelt klímákat a szentesi kórház gyermekosztályán. Az első tapasztalatokról dr. Tóth Edit, a csecsemő- és gyermekosztály főorvosa nyilatkozott lapunknak: – A klímaberendezések egy hete kerültek a kezelőbe és az orvosi szobába. Hűtési funkciójukat még nem használtuk, de amikor az idő hirtelen lehűlt, már rásegítettek a fűtésre.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás