Kezdőlap Hírek Hírek Legyőztük a Szolnokot a Magyar Kupában…

Legyőztük a Szolnokot a Magyar Kupában…

7

A mérkőzés beszámolója a Szolnoki Vízilabda Sport Club és a Szentesi Vízilabda Kft. között egy fordulatos és izgalmas küzdelmet mutat be, ahol a csapatok végig fej-fej mellett haladtak.

Az első negyedben a Szentes szerezte meg a vezetést Ashanin Dmytro révén, ám Kakstedter Bendegúz gyorsan egyenlített emberelőnyből. A negyed folytatásában Bedő Krisztián remekül használta ki az emberelőnyös helyzeteket, így a Szolnok a negyed végén 5-4-es előnnyel zárta az első játékrészt.

A második negyedben a Szentes gyorsan visszatért a mérkőzésbe, Hajdú Attila és Szatmári Kristóf révén kiegyenlítették az állást, majd Csorba Tamás akciógóljával 6-7-re átvették a vezetést.

A harmadik negyed is szorosan alakult, Schmölcz Norman révén újra egyenlített a Szolnok, majd Horváth Áron emberelőnyös találata visszavezette a Szentest az előnyhöz. A negyed végén azonban Bedő Krisztián ismét egyenlített, így 8-8-as állással zárult volna a játékrész, ha Tóth Gyula nem talált volna be, de kihasználta az emberelőnyt és egy gólos előnnyel térhettek vissza a szünetről.

A negyedik negyedben is fej-fej mellett haladtak a gólokkal a csapatok, végül Horváth Áron 47 másodperccel a vége előtt szerzett gólja döntötte el a találkozót a Szentes javára, 10-11-es végeredménnyel zárult a mérkőzés.

Ez a mérkőzés rendkívül feszült és izgalmas volt, ahol mindkét csapat kiváló teljesítményt nyújtott.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Vízisportok|23








Forrás