Kezdőlap Hírek Új parkolóval bővült Szentes városközpontja…

Új parkolóval bővült Szentes városközpontja…

631

Szentes városközpontjában egy új, 20+1 férőhelyes parkoló került átadásra, amely tovább bővíti a város fizetős parkolórendszerét. Az új létesítmény fontos lépés a közlekedés könnyítése és a belvárosi parkolási lehetőségek javítása érdekében.

Az új parkoló környezetbarát szempontok figyelembevételével készült, hiszen a tervek szerint ősszel négy fát ültetnek majd el a parkoló területén és közvetlen környezetében. Ezek a fák nemcsak esztétikai értéket képviselnek, hanem hozzájárulnak a város zöldterületeinek növeléséhez is.

A parkoló kialakítása lehetőséget biztosít a jövőbeni bővítésekre is, így amennyiben a szükség úgy kívánja, további parkolóhelyek létrehozása is lehetséges. Ezáltal a város rugalmasan tud majd alkalmazkodni a parkolási igények változásaihoz – mondta a 2024. augusztus 16-ai átadón Szabó Zoltán Ferenc polgármester.

A kivitelezési munkálatokat a Városellátó NKft. végezte el, akik szakszerű és precíz munkájuknak köszönhetően határidőre és a tervezett költségkereten belül valósították meg a projektet. A beruházás összköltsége 11 millió forint volt, ami a város számára fontos befektetésnek számít a közlekedési infrastruktúra fejlesztése terén.

Az új parkolóval Szentes városa ismét egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy a lakók és a látogatók számára még kényelmesebbé és vonzóbbá tegye a belvárosi közlekedést. A parkoló már most is használatra kész, és a városvezetés reményei szerint nagyban hozzájárul majd a közlekedési helyzet javításához a városközpontban.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Önkormányzati hírek|30







Forrás