Kezdőlap Egyéb Családi Nap a Kertvárosi Százszorszép Óvodában! Simogathattunk még struccot is :…

Családi Nap a Kertvárosi Százszorszép Óvodában! Simogathattunk még struccot is :…

2683


Családi Nap a Kertvárosi Százszorszép Óvodában! Simogathattunk még struccot is 🙂

A Kertvárosi Százszorszép Óvoda szombaton egy igazán különleges családi napot szervezett, melynek témája az állatok világa volt. A programok között mindenki talált kedvére valót.

Az egyik különleges attrakció a marionett struccok voltak. Ezek a különleges, madárbábuk úgy néztek ki, mintha élő struccok lennének, és a gyerekek örömmel simogatták őket. A bábmesterek ügyesen mozgatták a struccokat, amik így szinte életre keltek, és a gyerekek tátott szájjal bámulták a látványt.

A mászófal is nagy sikert aratott. Az apróságok sorban álltak, hogy kipróbálhassák ügyességüket és bátorságukat a színes fogásokon.
Az élő kígyók is óriási izgalmat keltettek. Sokan először kicsit féltek, de amikor látták, hogy a kígyók barátságosak és nem bántanak senkit, bátran közelebb merészkedtek. A kígyók simogatása közben rengeteg kérdést tettek fel a gyerekek, és sok új dolgot tanultak ezekről a különleges állatokról.

A rendezvényt Szabó Zoltán Ferenc polgármester nyitotta meg, és hangsúlyozta, milyen fontosak az ilyen közösségi rendezvények a családok számára.

www.szentesimozaik.hu








Forrás