Kezdőlap Szentesi VK Ők lettek április legjobb fiú utánpótlás játékosai…

Ők lettek április legjobb fiú utánpótlás játékosai…

3042

Ismét megnevezzük az utánpótlásunkban játszók közül korosztályonként azt az egy-egy tehetséget, akinek az elmúlt havi teljesítménye és hozzáállása leginkább kiemelkedett és példaértékű, inspiráló lehet a csapattársak számára. #hajráSzentes

Ifjúsági: Busi Barnabás
Serdülő: Ternai Zénó
Gyermek: Molnár Flórián

Somogyi Balázs: – Barnabás több hónapban is közel állt hozzá, hogy megkapja ezt a címet, azonban úgy gondoltam, hogy többre is képes annál, amit látok tőle. Áprilisban edzésen és meccseken komolyan bizonyított. Több rangadón is gólerősen, jól játszott, számíthatott rá a csapat, és az edzéseken is jó munkát végzett szinte mindig. Zénó folyamatosan fejlődik, amióta együtt dolgozunk. Idén eljutott oda, hogy komoly szerepet tölt be a serdülő csapatban, igazi húzóembernek számít. Ezt fontos meccseken fontos gólokkal bizonyította az elmúlt hónapban. Emellet minden edzésen ott van, becsületesen elvégez minden munkát.

Horváth Tamás: – Ebben a hónapban Molnár Flóriánt választottam a legjobbnak. Azon túl, hogy egy minden hájjal megkent csibész játékos, tavaszra igazi csapatkapitánnyá érett. Nagyon nagy segítségemre volt a csapategység kialakításában.






Forrás