Kezdőlap Szentesi VK Vezetőedzőnk kiélezett találkozóra számít a Szeged ellen…

Vezetőedzőnk kiélezett találkozóra számít a Szeged ellen…

192


🔥🤽‍♂️

Jön az év második hazai, összességében harmadik bajnoki mérkőzése. ⏰ Szombaton 18 órától szurkolóinkra is nagy szükség lesz, ugyanis megyei rangadón a 🆚 Szegedi VE-t fogadjuk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

A 2022-es esztendőben eddig két találkozón vagyunk túl. Bár a BVSC-től 12–7-es, az OSC-től 9–5-ös vereséget szenvedtünk, a játékunk képe javulni látszik.

🗣️💬 – Mindkét meccsen több hiányzónk volt, de vállalható mérkőzések voltak ezek. A Szeged elleni már teljesen más lesz, győzelmi kényszer lesz rajtunk. Kiélezett párharc lesz, jelen helyzetben nehéz felkészülnünk egymásból, hiszen nem tudhatjuk, hogy ki kire számíthat – magyarázta vezetőedzőnk, Pellei Csaba.

Hozzátette, fontos mérkőzés vár ránk a megyei rangadón a Szeged ellen.

– Sajnos az eddigi fontos összecsapásainkon felemásan szerepeltünk. Szeretnénk most már elindulni felfelé, ennek pedig az első állomása ez a szombati derbi, majd a Vasas és a Ferencváros elleni mérkőzéseket követő hét nap, amikor Debrecenbe, Kaposvárra és Miskolcra utazunk – tekintett a jövőbe.
Folyamatosan gyakorlunk, készülünk a rangadóra. Legutóbb a harmadik fordulóban Szegeden találkoztunk Kiss Csaba tanítványaival, akkor két ellentétes félidőt produkáltunk.

– Minden meccs más, így sok mindenre az őszi találkozónkból nem következtethetünk. 4–4 után kihagytunk két ziccert és ezzel a lehetőséggel éltek a hazaiak, akik sima, 13–6-os sikert arattak. Most szombaton mindenképpen szükségünk lesz egy jó kapusteljesítményre és védekezésre, valamint megkerülhetetlen a minél jobb fórkihasználás is – vélekedett Pellei Csaba, a Metalcom Szentes vezetőedzője.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #szeged #vízilabda #magyarbajnokság #szentes #tippmix #hajráSzentes




Forrás