Kezdőlap Szentesi VK Rangadót játszunk Szegeden…

Rangadót játszunk Szegeden…

1884


🤽‍♀️

A MOL női vízilabda OB I. alapszakaszának 11. fordulójában csongrád-csanádi riválisunk vendége leszünk. Fontos rangadót játszunk a szegedi Tiszavirág Sportuszodában holnap 15 órától. #hajráSzentes

A szó legszorosabb értelmében hatpontos rangadó következik. A bajnokság két eddig hat pontot gyűjtött csapata találkozik, egyenlő pontszámmal, így kiemelt rangadó a mérkőzés a két csapat életében. A Szentes hetedik, a Szeged nyolcadik a tabellán. A lőtt gólok számában tizennéggyel jobban állunk, ugyanis hetvenszer találtunk eddig kapuba, míg a szegediek ötvenhatszor. A kapott gólok tekintetében viszont ők állnak kedvezőbben az eddigi nyolc mérkőzés alapján, ugyanis nyolcvankettőt kaptak, míg mi százhármat.

Az őszi szezon második fordulójában már találkoztunk Szabó Tamás vezetőedző szegedi csapatával. Egy betegségek miatt elhalasztott, utólag pótolt bajnokin 7–5-re nyertünk itthon a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. Azon a meccsen négy pólósunk is betalált, Varga Viki háromszor, Horváth Zsófi kétszer, míg Kövér-Kis Réka és Boldizsár Rebeka egyszer-egyszer.

Hétközi fordulóval indult a 2023–2024-es bajnoki kiírás tavaszi idénye. A Szeged kedden a BVSC-t fogadta, a harmadik negyedben még 6–5-re feljöttek a Tisza-partiak a Tiszavirágban, végül 10–7-es vereséget szenvedtek. Mi Dunaújvárosban 18–6-ra kikaptunk.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #szeged #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás