Kezdőlap Hírek Május 31-én érkezik Szentesre a Nikola Tesla – Végtelen Energia Musical Show…

Május 31-én érkezik Szentesre a Nikola Tesla – Végtelen Energia Musical Show…

2403

A mai napon ismertették a Szentesi Üdülőközpontban tartott sajtótájékoztatón, hogy 2024. május 31-én érkezik Szentesre a nyár legnagyobb színházi musical show-ja a Nikola Tesla életét bemutató Végtelen energia című előadás. Mivel olyan nagy díszlettel rendelkezik a produkció, hogy Szentesen csak szabadtéren lehet megrendezni, így a Pusztai László Sporttelep volt kézilabdapályája nyújt lehetőséget ennek a hatalmas showműsornak a megrendezésére.

Hamarosan egy trailer is érkezik, amelyben láthatjuk, hogy tényleg egy fergeteges előadásról van szó, melyet kár kihagyni.

A kétórás musical show a ma rendelkezésünkre álló legkorszerűbb show technikai elemek alkalmazásával teremti meg azt az egyedi látványvilágot, amely lenyűgözi és elkápráztatja a nézőt, egyben izgalmas zenei és vizuális hátteret ad Tesla életének és a tizenkilencedik század hangulatiságának, bemutatva Smiljantól, Prágán, Budapesten, Párizson, New Yorkon és a Chicagói Világkiállításon át egészen a Niagara vízeséséig az akkori roppant színes és pezsdülő nagyvilágot.

A szentesi nézők kedvezménnyel tekinthetik meg a produkciót, melynek részleteiről hamarosan beszámolunk.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17




Forrás