Kezdőlap Szentesi VK Szépen zárták az évet fiú csapataink…

Szépen zárták az évet fiú csapataink…

197


🤽‍♂️👏

Három győzelemmel zártuk az A2-es fiú utánpótlás bajnokság első körét. Az ifjúsági csapatunk a tabella 2️⃣. helyén áll a listavezetővel megegyező pontszámmal, míg a serdülő-, illetve a gyermekcsapat is a 3️⃣. pozícióból várja a folytatást 2024-ben. #hajráSzentes

Fiú ifjúsági:
Aqua SE Nyíregyháza 🆚 Legrand Szentes 13–15 (3–4, 4–2, 2–6, 4–3)
Szentes: Inokai-Tóth M. – Kiss Z., Gila T., Molnár B. 3, Papp 3, Szűcs E., Busi 4. Csere: Szűcs P. (kapus), Varga Á. 1, Király, Czirok Cs., Kovács A., Joó 3, Horváth Á. 1. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 6/3, ill. 8/3.
Ötméteresből: 6/3, ill. 1/1.
Kiállítva cserével: Varga Á.
Kipontozódott: Radóczi, ill. Kiss Z.
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Azt hittem, a serdülőmeccsnél nem lehet rosszabb az ifi. Sajnos tévedtem! Fegyelmezetlenül, könnyelműen, rosszul vízilabdáztunk. A mutatott játékunk alapján nem érdemeltünk győzelmet. Régen éreztem ilyen rosszul magam a parton edzőként. Azonban az alapszakaszunkért gratulálok a fiúknak, hiszen egy vereséggel a csoport elején végeztünk. Sajnálom, hogy így zártuk le.

Fiú serdülő:
Aqua SE Nyíregyháza 🆚 Legrand Szentes 6–14 (3–1, 1–4, 0–4, 2–5)
Szentes: Szűcs P. – Horváth Á., Király, Kun, Ternai, Czirok Cs., Tajnai. Csere: Mogyorósi, Deák, Némethy-Czakó, Joó, Bojó, Nagy P. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 8/1, ill. 9/5.
Ötméteresből: 4/4, ill. 2/1.
Kiállítva cserével: Virág, Székely (mindketten a Nyíregyházából).
Kipontozódott: Tolnai, ill. Horváth Á.
🗣️💬 Somogyi Balázs: – A győzelmen kívül semmi mással nem lehetek elégedett. Dekoncentráltan, pontatlanul, rengeteg hibával játszottunk. Ha az ellenfelünk 4–1-es vezetésénél a mérkőzés elején nem veszíti el a két legjobb játékosát, nem tudom mi állt volna az eredményjelzőn a találkozó végén…

Fiú gyermek:
Aqua SE Nyíregyháza 🆚 Legrand Szentes 7–19 (1–6, 2–7, 2–2, 2–4)
Szentes: Kiss-Papp J. – Kiss-Papp Sz., Horgos, Molnár F., Bihari, Fejes, Inokai-Tóth P. Csere: Orosz M. (kapus), Szöllösi, Vida-Szűcs M., Czirok B., Sarkadi-Szabó, Hoffmann, Sztanó. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 9/0, ill. 3/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 3/2.
🗣️💬 Horváth Tamás: – A hosszú buszút ellenére hatalmas iramban kezdtünk, megfelelő volt a koncentrációja is a srácoknak. A végeredmény hűen tükrözi a meccs képét. Köszönöm a srácoknak az egész éves munkát, hasonlót kell végeznünk tavasszal és akkor töretlen marad a fejlődésünk.

Fiú utánpótlásunk december első vasárnapján itthon a Budafóka XXII. SE ellen zárta az esztendőt, három magabiztos győzelemmel.

Fiú ifjúsági:
Legrand Szentes 🆚 Budafóka XXII. SE 21–1 (5–0, 3–0, 6–1, 7–0)
Szentes: Inokai-Tóth M. – Varga Á. 1, Melkuhn 1, Kovács A., Papp 6, Joó 2, Fábián. Csere: Cselőtei (kapus), Kiss Z. 3, Horváth Á. 3, Király, Czirok Cs. 2, Szűcs E. 1, Busi 2. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 6/5, ill. 4/0.
Ötméteresből: 2/1, ill. -.
Kiállítva cserével: Fábián (a Szentesből).
Kipontozódott: Yazdani (a Budafóka XII. SE-ből).
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Magas sebességgel játszott a csapat az első pillanattól az utolsóig a hiányzók, sérültek ellenére is. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy bedobtam a fiúknak egy kis házi versenyt csapaton belül, ami jól sült el.

Fiú serdülő:
Legrand Szentes 🆚 Budafóka XXII. SE 18–3 (2–0, 4–2, 6–0, 6–1)
Szentes: Cselőtei – Horváth Á. 1, Király 5, Deák 2, Czirok Cs., Némethy-Czakó, Nagy P. Csere: Kiss-Papp J. (kapus), Vida-Szűcs D., Bihari 3, Ternai 2, Joó 4, Berezvai 1, Tajnai. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 3/0, ill. 4/1.
Ötméteresből: 4/2, ill. -.
Kipontozódott: Tajnai, ill. Zsemberi.
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Az első negyed könnyelműségein átlépve azt a játékot láttam, amit szerettem volna. Idei utolsó hazai meccsünkön támadásban és védekezésben egyaránt jó teljesítményt nyújtottunk.

Fiú gyermek:
Legrand Szentes 🆚 Budafóka XXII. SE 18–5 (2–1, 4–1, 4–0, 8–3)
Szentes: Kiss-Papp J. – Kiss-Papp Sz. 3, Horváth M. 1, Molnár F. 4, Bihari 3, Fejes 1, Inokai-Tóth P. 3. Csere: Orosz M. (kapus), Szöllösi 1, Orosz Z. 1, Czirok B., Sarkadi-Szabó, Hoffmann 1, Sztanó. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 4/3, ill. 9/3.
Ötméteresből: 3/2, ill. 2/0.
🗣️💬 Horváth Tamás: – A szezon legfegyelmezettebb játékát mutattuk ezen a mérkőzésen. Hatalmas iramot diktáltunk, a taktikát betartva, szebbnél szebb gólokat lőttünk. Köszönöm a fiúknak a küzdést, hajtást és fegyelmet.




Forrás