Kezdőlap Hírek MEZGÉ szalagavató…

MEZGÉ szalagavató…

1021

A szalagavató mindig is különleges pillanat. Ez a nap nem csupán a győzelmekről és sikerekről szól, hanem a nehézségekről is, amelyeket leküzdöttünk, a kihívásokról, amelyekkel szembesültük, és a barátságokról, amelyek örökre megmaradnak.

2023. december 16-án tartotta szalagavató ünnepségét az Alföldi ASzC Bartha János Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola a Megyeháza dísztermében, ahol a végzős diákok visszatekintettek mosolyogva a múltra, és előre izgatottan a jövőre.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester köszöntőjében elismerte, hogy az elmúlt években nagyon jó kapcsolat alakult ki az iskola és a város között. Igazán példaértékű, hogyan kapcsolódnak bele a város vérkeringésébe a diákok ezzel is népszerűsítve az iskolájukat és a szakmájukat. Minden évben számos szakmai elismerést szereznek a növendékek és reméli, hogy a befektetett munka a jövőben is megtérül.

Dr. Horváth József az Alföldi ASzC főigazgatója is elismerte, hogy míg szorongva és izgatottan lépték át évekkel ezelőtt az iskola kapuját a diákok álmokkal és reményekkel telve, most itt állnak, összekapaszkodva, mint egy összetartó közösség. Nemcsak iskolatársakká, hanem barátokká szinte családtagokká váltak, ez pedig az elmúlt évek munkáját dicséri.

A szalagavató végén Monoki Mariann igazgatónő pohárköszöntőjével ért véget a rendezvény, amely nem csupán egy ünnepélyes esemény a diákévek alatt, hanem egyfajta mérföldkő, amely megpecsételi az elmúlt éveket és átvezet egy új fejezetbe az életükben.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Oktatás, tanulmányi hírek|36








Forrás