Kezdőlap Hírek Karácsonyi ajándék a kórházi osztályoknak és a mentősöknek…

Karácsonyi ajándék a kórházi osztályoknak és a mentősöknek…

715

2023. december 20-án a közelgő ünnepek alkalmából ajándékokat adott át a traumatológiai és a sebészeti osztály, valamint a szentesi mentősök részére Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Agócs Lászlóné önkormányzati képviselő a kórház gyerekosztályának aulájában.

– Mindenképp a köszönet szavaival érkeztünk, mert míg másoknak a sziréna hangja összerezzenés okoz, addig aki bajba kerül, annak megnyugvást hoz, hogy jön a segítség – mondta köszöntőjében Szabó Zoltán Ferenc polgármester. – Mindezt tapasztalatból tudom, mert voltam én is elszenvedője már balesetnek és testközelből láttam, hogy akik az egészségügyben dolgoznak, milyen elhivatottak.

Továbbá elmondta, hogy az önkormányzat idén is figyelt arra, hogy megkönnyítsék és komfortosabbá tegyék az egészségügyi dolgozók mindennapjait a most átadott ajándékok.

Dr. Molnár Gábor főorvos, Bagi Márta ápolási igazgató és az osztályok fő ápolói vették át, és fejezték ki köszönetüket.

A díszcsomagolás két fotelt, tálalószekrényt és mikrohullámú sütőt, valamint a mentősök részére egy televíziót rejtett, mellyel kedveskedett az ünnepek előtt a városvezetés.

Bár azt gondolhatjuk, hogy minél többet nézzék a tv-t a mentősök, mert akkor nem történt baleset, de a tv azt a célt fogja szolgálni, hogy a továbbképzések PPT anyagát ki lehessen vetíteni.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás