Kezdőlap Szentesi VK Ők lettek november legjobb fiú utánpótlás játékosai…

Ők lettek november legjobb fiú utánpótlás játékosai…

588

Október után novemberben is megnevezzük az utánpótlásunkban játszók közül korosztályonként azt az egy-egy tehetséget, akinek az elmúlt havi teljesítménye és hozzáállása leginkább kiemelkedett és példaértékű, inspiráló lehet a csapattársak számára. #hajráSzentes

Ifjúsági: Papp Pongrác
Serdülő: Czirok Csaba
Gyermek: Hoffmann Hunor

Somogyi Balázs: – Pongrác nagyon jó hónapot tudhat maga mögött. Sokat volt vízben, remekül irányította a csapatot, kiegyensúlyozott és jó teljesítményt nyújtott. A felnőttcsapatban is bemutatkozott, ami minden játékosnak nagy megtiszteltetés, az elvégzett munka elismerése is. Csaba a serdülő csapatunk kapitánya. Hihetetlenül alázatos, rengeteget dolgozó, hatalmas szívvel játszó játékos. Mindenben megtestesíti a jó csapatkapitány ismérveit. Mindig számíthatnak rá a társai a vízben.

Horváth Tamás: – Hunor egy olyan játékos, aki az előző szezonokban nem volt a húzóemberek között. Ő a jó példája annak, hogy a kemény munka, a fegyelem és az akarat meghozza az eredményét. Ez meglátszik a teljesítményén, gólokat szerez, lefordul, visszaúszik, az egész játékosa óriásit fejlődött. Ezért választottam őt a hónap legjobbjának.

#szentesivízilabdaklub #utánpótlás #vízilabda #szentes




Forrás