Kezdőlap Hírek Az Év családja Szentesen díjat a Szalva család kapta…

Az Év családja Szentesen díjat a Szalva család kapta…

527

Szentes Város Önkormányzata képviselő-testülete 2023 évben megalapította az Év családja Szentesen díjat. A beérkezett ajánlások alapján a képviselő-testület meghozta döntését mely szerint 2023-ban a díjat egy olyan Szentesen élő családnak adományozza, amely minden napi életvitelével példaértékű összefogásával sokak számára erőt adhat. Erőt, mely átlendít a nehéz helyzeteken és segít túlélni a túlélhetetlent.

Gyermekeik nevelésében fontos szerepet játszik az elfogadás a türelem, melyet minden esetben a szeretet vezérel. Az elmúlt időszakban a szülők Nikolett és Tamás elsődleges feladatta a biztonságot jelentő család megépítése volt. Arra törekedtek, hogy több minőségi időt tudjanak a gyermekeikkel Flórával, Petrával, Grétával, Mátéval, Bencével és Babival együtt tölteni.

Közös gyermekük Réka megérkezése tette kerek egésszé életüket. Ő a kapocs mindannyiuk között. Odafigyelésüknek, önzetlenségüknek valamit egymás iránt tanúsított megbecsülésüknek köszönhetően sikerült igazi nagy családdal válniuk.

Ez a kilenc fős család az eléjük gördített akadályok ellenére megtanult harmonikus egészként működni. Igazi mintája annak, hogy milyen szeretetben tud élni egy nagy család. A képviselő-testület 2023-ban az Év családja Szentesen díjat a Szalva család részére adományozza.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás