Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Immáron kilencedik alkalommal rendezte meg a Honvéd Rákóczi Sportegyesület és a …

Immáron kilencedik alkalommal rendezte meg a Honvéd Rákóczi Sportegyesület és a …

338


Immáron kilencedik alkalommal rendezte meg a Honvéd Rákóczi Sportegyesület és a MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred a hagyományos Meghívásos Labdarúgó Tornát 🏆, amelyet a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége is támogatott.

A sporteseményen tíz csapat közel kilencven résztvevővel, barátságos keretek között mérte össze felkészültségét és tudását. A tornának idén a csongrádi Diana Fegyvertechnikai Technikum és Kollégium adott otthont, ahol minden feltétel adott volt az izgalmas sportesemény színvonalas lebonyolításához.

A versenyen résztvevő csapatok között a műszaki ezred katonái mellett képviseltette magát a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum, a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum és a csongrádi Diana Fegyvertechnikai Technikum és Kollégium diákjai, valamint a Szentesi Rendőrkapitányság, a Csongrádi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Szentes Város Önkormányzatának játékosai. Az összecsapások során a sportolók teljes odaadással és összehangolt csapatmunkával küzdöttek a vándorserleg megszerzéséért, melyet a győztes csapat egy évig birtokolhat.

A mérkőzések befejeztével Dr. Szabó István alezredes, a Honvéd Rákóczi Sportegyesület elnöke és Hati Ádám zászlós, a labdarúgó szakosztály vezetője adta át a díjakat és gratulált a díjazottoknak.

A torna végeredménye:

I. helyezett: Szentesi Rendőrkapitányság csapata 🥇
II. helyezett: Szentes Város Önkormányzatának csapata 🥈
III. helyezett: Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum 🥉

A torna gólkirályi ⚽️ címét Juhász Csaba érdemelte ki a Szentes Város Önkormányzatának csapatából.

A legjobb kapusnak 🥅 járó elismerést Verner Richárd vehette át, aki szintén Szentes Város Önkormányzatának a csapatában játszott.

Ezúton is gratulálunk a résztvevőknek az elért eredményekhez és a fair play játékhoz!








Forrás