Kezdőlap Szentesi VK E.ON férfi OB I.: a BVSC vendégei leszünk…

E.ON férfi OB I.: a BVSC vendégei leszünk…

235


🤽‍♂️

⏰ Holnap 17 órától a bajnoki tabella második helyét elfoglaló BVSC otthonában ugrunk medencébe. Az E. ON férfi vízilabda OB I. 1️⃣2️⃣. fordulójából rendezik a mérkőzésünket, ezen kívül már csak egy Honvéd elleni idegenbeli találkozó vár ránk jövő szombaton. #hajráSzentes

Remek idénye van holnapi ellenfelünknek. A BVSC 10 mérkőzésen 27 pontot gyűjtött eddig, egyetlen vereségüket a címvédő Ferencvárostól szenvedték el idegenben 13–9-re. A Vasast otthon győzték le, de Szolnokon és a Honvéd vendégeként is magabiztosan nyertek Kemény Kristóf vezetőedző tanítványai. Egyetlen elhalasztott meccsük van, azt jövő szerdán hazai környezetben pótolják majd az OSC-vel.

Csütörtökön este a BVSC még Euro Kupa-mérkőzést játszott. A szerb Szabácsot fogadta és győzte le 11–9-re, így őrzi első helyét a C csoportban. Tizenkét pontot gyűjtöttek, a Primorje kilencet, a Szabács hatot, a Hannover pedig hármat. Az utolsó csoportmeccsen december 9-én a Primorje vendége lesz a BVSC.

A BENU Magyar Kupa idei kiírásától a negyeddöntőben búcsúzott a BVSC, miután a Ferencváros a Népligetben 24–16-ra, a Szőnyi úton pedig 15–9-re győzött vele szemben.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #bvsc #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás