Kezdőlap Szentesi VK Vereség Győrben…

Vereség Győrben…

199


🥹

Nem tudtuk hosszan megtartani jó kezdésünket, így vereséggel zártuk a MOL női vízilabda OB I. 9️⃣. fordulóját. A győri találkozónk volt idén az utolsó mérkőzésünk a felnőtt bajnokságban. #hajráSzentes

Győr 🆚 Valdor Szentes 10–8 (3–3, 3–1, 1–2, 3–2)
MOL női vízilabda OB I., 9. forduló. Győr, Aqua Sportközpont. Vezette: Csanádi, Csizmadia.
Győr: Szombathelyi – Rádli 1, Kenderes 2, Finta Zs., Párkányi, Petik 4, Szedlák 1. Csere: Molnár D. 1, Finta K., Hetzl 1, Dróth. Vezetőedző: Vogel Zsolt.
Szentes: Füsti Molnár – Varga V. 3, Hnatyszyn, Bicskei 1, Erdélyi, Kövér-Kis 2, Boldizsár R. 1. Csere: Horváth Zs., Tyukász 1, Dobos, Horváth L., Korom. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 7/4, ill. 10/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.
Kipontozódott: Finta Zs., Párkányi.

Összefoglaló:
✍️Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen két kihasznált emberelőnynek köszönhetően – előbb Bicskei Réka, majd Boldizsár Rebeka talált be – 2–0-ra vezettünk három és fél perc játékot követően. Petik Panna viszont rögtön szépített, majd nem sokkal később egyenlített, de még a vezetést is átvették a hazaiak. Egy időn túl értékesített ötméteressel egálra mentettük az első negyedet.

Tyukász Anna révén a második negyed elején 4–3-ra még mi vezettünk. Sokat hibáztunk támadásban, míg a Győr sorozatban háromszor is betalált a kapunkba, így a nagyszünetre 6–4-es hátránnyal mehettünk.

Sok hiba jellemezte a harmadik negyedet. Öt perc játék után született újabb gól, Varga Viki talált be, 6–5. Az utolsó minutumban előbb a hazaiak játékosa, majd ismét Viki volt eredményes, 7–6-ról indulhatott a záró felvonás.

Sajnos két győri góllal folytatódott a negyedik negyed, így öt perccel a vége előtt 9–6-ról kellett elkezdenünk a felkapaszkodást. Nagyot hajráztunk, Varga Viki és Kövér-Kis Réka akciógóljainak köszönhetően három perccel a vége előtt 9–8-ra visszajöttünk. Egyenlíteni viszont már sajnos nem sikerült, így sikeres ötméteresből negyedik találatával Petik Panna beállította a 10–8-as végeredményt.

Most egy hosszabb pihenő jön a MOL női vízilabda OB I.-ben. A december a válogatott felkészüléséről szól majd, januárban pedig Európa-, februárban pedig világbajnokságot rendeznek, a magyar bajnokság február utolsó, vagy március első napjaiban folytatódik majd.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #győr #mol #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás