Kezdőlap Szentesi VK Jön a vármegyei rangadó – idegenben…

Jön a vármegyei rangadó – idegenben…

224


🤽‍♂️

A rangadók havát éljük. Az E.ON férfi vízilabda OB I. 7️⃣. fordulójában a Tiszavirág Sportuszodában szombaton ⏰ 17 órától a Zue.hu Szegedi VE vendégei leszünk. 🔥 A Csongrád-Csanád vármegyei rangadó előtt vezetőedzőnk, Komlósi Péter úgy fogalmazott, nehéz meccs vár vár ránk, de hittel és koncentrációval egy jó mérkőzést játszhatunk, ami megfelelő játékkal a három pont megszerzésében csúcsosodhat ki. #hajráSzentes

A bajnokság első hat fordulójában hat pontot gyűjtöttünk, miután a Pécset és a KSI-t is legyőztük, ráadásul idegenben. Itthon viszont még várat magára, hogy rangadót nyerjünk.

– Annak mindenképpen örülhetünk, hogy a hetedik fordulót hat ponttal kezdhetjük meg. A hazai rangadók közül viszont nem sikerült megnyerni kettőt. Az UVSE ellenit meg kellett volna nyerni miután jól kezdtünk, a Kaposvár ellen pedig ha picit jobban vízilabdázunk, akkor meg lehetett volna nyerni. Ezeken a mérkőzéseken is nagy erényeket mutattunk, de mégsem sikerült itthon tartani a három pontot. Az viszont dicséretes, hogy a KSI-t sikerült idegenben megtörni, Pécsett pedig mindig bravúr győzni – értékelt trénerünk.

Szombaton 17 órától vármegyei rangadót játszunk Szegeden. A hazaiak még pont nélkül állnak a tabellán, az első hat forduló során az előző szezon top hat csapatával találkoztak.

– Ahhoz, hogy egy jó mérkőzést játsszunk Szegeden, koncentrált játékra lesz szükség tőlünk. Képesek vagyunk megnyerni egy ilyen rangadót, de ehhez kiválóan kell vízilabdáznunk. Nagyon tiszta fejjel, magabiztosan, energikusan, egymásért küzdve és koncentráltan kell játszanunk szombaton – magyarázta Komlósi Péter, a Metalcom Szentes vezetőedzője.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #szeged #szentes #eon #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix




Forrás