Kezdőlap Szentesi VK Jó volt nézni, ahogy játszottak…

Jó volt nézni, ahogy játszottak…

183


🤽‍♂️

Mindhárom korosztályos fiú csapat maximálisan gyarapította a pontjai számát az elmúlt hétvégén. 👏 #hajráSzentes

Fiú ifjúsági:
Legrand Szentes 🆚 Oázis Sport Club 11–10 (5–3, 3–2, 2–3, 1–2)
Szentes: Cselőtei – Gila, Molnár B. 4, Kovács A., Papp 1, Joó 1, Busi 1. Csere: Varga Á., Kiss Z., Czirok Cs., Király 4, Fábián. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 5/5, ill. 5/2.
Ötméteresből: 2/2, ill. 3/2.
Kiállítva cserével: Varga Á., ill. Jakab.
Kipontozódott: Molnár B. (a Szentesből).
🗣 Somogyi Balázs: – Először is szeretném megköszönni Kis Gábornak a segítséget, aki végig irányította a csapatot a meccs alatt. Másodszor pedig szeretném megköszönni a fiúknak, akik úgy játszottak, hogy jó volt nézni. Ennek a sikernek az volt a kulcsa, hogy mindenki hozzátett valamit. Akinek gólt kellett lőni, az gólt lőtt, akinek a kiosztott emberét kellett fogni az lefogta, akinek blokkolni kellett, az fontos pillanatokban blokkolt. Minden játékosnak volt pozitív hozzáadott értéke a csapathoz. A végére fizikálisan kicsit elfogytunk, de ezen még dolgozunk.

Fiú serdülő:
Legrand Szentes 🆚 Oázis Sport Club 17–5 (4–1, 3–1, 5–0, 5–3)
Szentes: Szűcs P. – Horváth Á. 2, Mogyorósi 2, Ternai 3, Czirok Cs. 2, Joó 2, Tajnai 2. Csere: Király 3, Kun 1, Nagy P., Berezvai, Bojó. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 2/2, ill. 6/3.
Ötméteresből: 4/4, ill. 1/0.
Kiállítva cserével: Bojó (a Szentesből).
🗣 Somogyi Balázs: – Az az igazság, hogy szorosabb meccsre számítottam. Azért is lett ekkora a különbség, mert az elmúlt hetekhez képest most játszottunk a legjobban. A játék minden elemében előre léptünk az elmúlt fordulókhoz képest. Ha így játszottunk volna az elmúlt két hétben, akkor biztos, hogy több pontunk lenne. Ebből a mérkőzésből is látszik, dolgoznunk kell tovább keményen, mert lesz eredménye.

Fiú gyermek:
Legrand Szentes 🆚 Oázis Sport Club 21–3 (6–1, 5–0, 6–0, 4–2)
Szentes: Kiss-Papp J. – Kiss-Papp Sz. 1, Horváth M. 3, Molnár F. 1, Bihari 4, Fejes 3, Inokai-Tóth P. 1. Csere: Orosz (kapus), Sarkadi-Szabó 1,Vida-Szűcs 5, Czirok B., Némethy 1, Hoffmann 1, Sztanó. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 4/3, ill. 2/1.
Ötméteresből: 3/1, ill. 1/0.
Kipontozódott: Jurnyik Zdenkó (az Oázis Sport Clubból).
🗣 Horváth Tamás: – Nem igazán tudtuk, hogy milyen játékerőt képvisel az ellenfelünk, így kemény mérkőzésre készültünk. Szerencsére nem így alakult, kijött a sebességbeli, fizikális és technikai különbség a javunkra. Azok is több lehetőséget kaptak, akik az elmúlt hetekben kevesebb időt töltöttek a vízben. Megdicsértem a fiúkat, mert komolyan vették a meccset és jól teljesítettek.

#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #utánpótlás #vízilabda




Forrás