Kezdőlap Szentesi VK Fiú utánpótlás: fontos hétvége vár ránk…

Fiú utánpótlás: fontos hétvége vár ránk…

220


🤽‍♂️

Péntektől vasárnapig házigazdái leszünk a fiú utánpótlás-bajnokság kvalifikációjának, amely mindhárom korosztályunkat érinti. Két-két meccs vár mindenkire, a tabella élén végző klub a felsőházban folytathatja szereplését, míg a másik kettő az A2-es bajnokságban.

A hétvége tétje a felsőházba kerülés, így különösen fontos, hogy a lelátóról is támogassuk a fiatalokat. Várunk benneteket sok szeretettel az összes mérkőzésre, amelyek egytől egyig a fedett medencében, a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában lesznek megrendezve.

Péntek:
16.00: YBL–Fehérvár (serdülő)
17.15: Fehérvár–Legrand Szentes (gyermek)
18.30: Legrand Szentes–YBL (ifjúsági)

Szombat:
10.00: Legrand Szentes–YBL (serdülő)
11.15: YBL – Fehérvár (gyermek)
12.30: Fehérvár–Legrand Szentes (ifjúsági)

Vasárnap:
10.00: Fehérvár–Legrand Szentes (serdülő)
11.15: Legrand Szentes–YBL (gyermek)
12.30: YBL–Fehérvár (ifjúsági)

– Sikerült az eltervezett munkát elvégeznünk, ami egy nyolchetes felkészülési időszakot jelent. Kétkapuztunk itthon a Kecskeméttel, de jártunk egy négynapos edzőtáborban a Balatonon is. Pici hiányérzetem amiatt van csak talán, hogy néha kevesebben tudtunk együtt dolgozni, mint szerettem volna. Úgy érzem, maximálisan felkészültünk a ránk váró feladatokra, remélem ez elég lesz a céljaink eléréséhez – jegyezte meg Somogyi Balázs, aki ettől a nyártól átvette az ifjúsági és serdülő csapatunknál a vezetőedzői feladatokat.

Pénteken gyermekcsapatunk 17.15-től játszik a Fehérvárral, míg az ifjúságiak 18.30-tól fogadják az YBL-t. Szombaton serdülőink indítják a programot 10 órától, 12.30-tól pedig serdülőink zárják azt a Fehérvárral. Vasárnap is két találkozón leszünk érdekeltek, 10 órától a serdülők a Fehérvárral szemben, míg 11.15-től a gyermek korosztályunk az YBL ellen.

– Nagyon keményen dolgoztak a fiúk a nyár során, aminek köszönhetően a tervezettnél több munkát tudtunk elvégezni a vízben és szárazföldön egyaránt. Taktikailag is el kezdtük építeni őket, ami még nyilván nem tökéletes, de ez egy nyári alapozást követően nem is lenne elvárható egy ilyen fiatal korosztálytól. Alapvetően ez az év, amikor el kell sajátítaniuk az alaptaktikát, nekünk ezt kellett minél jobban megoldani erre a hétvégére. Négy játékosunk betegséggel küzdött az elmúlt napokban, de felgyógyultak és ott lehetnek majd a vízben. Az alapozás adott nekik egy olyan támaszt, hogy egy három-négynapos kihagyás kevésbé érződik majd az erőnlétükön, illetve bízunk az adrenalin jótékony hatásában is – mondta bizakodó hangulatban gyermekcsapatunk trénere, Horváth Tamás.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #utánpótlás #vízilabda #hajráSzentes




Forrás