Kezdőlap Hírek A sportcsarnok megmentett napelemei újra szolgálatban…

A sportcsarnok megmentett napelemei újra szolgálatban…

276

Amikor kigyulladt a Dr. Papp László Városi Sportcsarnok akkor a rajta lévő napelemek megmentésében a Bali Solar Kft. munkatársai segédkeztek, mert az azt telepítő cég nem volt hajlandó részt venni a mentőakcióban – mondta Szabó Zoltán Ferenc polgármester tegnap a Farkas Antal utcai óvodánál a napelemek átadásakor. Azon a december 28-ai hideg napon a cég munkatársai első szóra jöttek és segítettek – mondta a polgármester.

A mentőakció után a cég a telephelyén raktározta a megmentett napelemeket, majd annak hasznosítására tett javaslatot a város vezetőjénél Bali János. Az egykori óvodájához lehetne felszerelni a megmentett napelemeket, és a szükséges további anyagokat a cég állja.

A panelokat osztályozták, bemérték és az elmúlt szombaton fel is szerelték. Mivel a cég dolgozói közül többen ebbe az óvodába jártak, illetve gyermekeik is, így azt szerették volna, ha ide kerülnének ezek az egységek. A felszerelésben segítettek: Fekete Sándor, Koncz Dominik, Antal Mátyás, Majzinger Mihály, Csonka Zoltán, Mácsai Gábor Zsolt, Gerendi Balázs, Bali János és Gerendi Norbert.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás