Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Húsvéti megmérettetés Az MH Klapka György 1. Páncélosdandár szombaton rendezte m…

Húsvéti megmérettetés Az MH Klapka György 1. Páncélosdandár szombaton rendezte m…

218

🏃🏃‍♀️Húsvéti megmérettetés Az MH Klapka György 1. Páncélosdandár szombaton rendezte meg az MH Terepfutó Bajnokságot, amelynek kihívását a műszaki ezred katonái sem hagyhatták ki. Alakulatunk színeiben nyolc fő honvéd vett részt a 15,1 km-es táv leküzdésében, amely gazdagon tartalmazott emelkedőt és lejtőt egyaránt a maga 412 méteres szintkülönbségével.
A katonák nemcsak hogy sikeresen teljesítették a megmérettetést, de a versenyen elért eredményeikkel tovább erősítették, öregbítették a műszaki ezred hírnevét, hiszen három dobogós helyezést is sikerült elérniük.
Szilágyi Tibor törzsőrmester korcsoportjában másodikként ért célba és a verseny összesített eredményében a dobogó harmadik fokára is felállhatott, továbbá Gyergyádes Mária őrmester korcsoportjában a bronzérmet hozta el. A katonák a versenyen elért teljesítményükkel számos pontot gyűjtöttek a 2023-as év MH sportbajnokságok összesítésében, amelyen a tavalyi évben az első helyezésért járó kupát alakulatunk nyerte el. Gratulálunk az elért eredményekhez!





Forrás