Kezdőlap Szentesi VK Az Egert fogadjuk!…

Az Egert fogadjuk!…

179

A Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata holnap 19 órától az Egert fogadja a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. A mérkőzésre szombaton a Honvéd otthonában 11–9-es győzelemmel hangoltunk.

A Heves megyeiek elleni találkozóra hetek óta készülünk, ennek állapotáról kapusunkat, Lekrinszkit Ginát kérdeztük.

– Valóban régóta készülünk rájuk, több videót megnéztünk róluk. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez még csak az alapszakasz-mérkőzés lesz, az 5-6. helyért is velük csaphatunk majd össze hamarosan valószínűleg – tekintett a jövőbe Lekrinszki Gina, aki megjegyezte, hogy fontos mérföldkő lehet ez az összecsapás, mivel egy jó meccsen mérhetik le, mennyit fejlődtek azóta, amióta Brávik Fruzsina irányítja a szakmai munkát.

Meccsdömping vár ezen a héten női csapatunkra, mivel a szerdai bajnoki találkozót követően pénteken este már a szerbiai Kikindán ugrunk medencébe a Duna Regionális Liga második fordulójában, ahol összesen öt mérkőzést játszunk két és fél nap alatt.

– Össze kell szednünk magunkat, mert azt éreztem, hogy a Honvédot picit félvállról vettük, ezért lehetett annyira szoros a végeredmény. A Duna-ligában is az Eger lehet a mértékadó számunkra, valamint a román Rapid, amelytől Szentesen fájó vereséget szenvedtünk. Szépen készültünk az elmúlt időszakban, a két sérültünk, Noelia Perez Mora és Nada Mandics is jó állapotban van, majdnem 100%-osak, így, ha minden úgy sikerül, ahogy tervezzük, minden meccsünket megnyerhetjük – zárta beszélgetésünket Lekrinszki.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #eger #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix




Forrás