Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: felvettük a Szolnok ritmusát…

Férfi OB I.: felvettük a Szolnok ritmusát…

163


👏

🤽‍♂️ Patinás ellenféllel szemben fejleszthettük tovább a védekezésünk a férfi vízilabda OB I. 9️⃣. fordulójában. Jól működött a védekezésünk, az első negyedben mindössze egy gólt kaptunk, míg a záró nyolc percet döntetlenre hoztuk.

Szolnok 🆚 Metalcom Szentes 12–6 (1–0, 4–1, 4–2, 3–3)
Férfi vízilabda OB I., 9. forduló. Szolnok. Vezette: Tóth S., Fodor.
Szolnok: Bányai – Szeghalmi 1, Jansik D. 1, Kovács G. 2, Vismeg Zs. 4, Pásztor, Teleki. Csere: Belényesi, Schmölcz 1, Pető, Ágh 1, Vámosi 2, Cseh. Vezetőedző: Hangay Zoltán.
Metalcom Szentes: Kovács B. – Pethe, Mátyók, Bozó 2, Hegedűs 1, Gusarov 1, Hajdú 1. Csere: Tapasztó 1, Chilkó, Kürti-Szabó M., Vismeg B. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 9/6, ill. 7/2.
Ötméteresből: -, ill. 1/1.
Kipontozódott: Vismeg Zs.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Tudtuk, hogy egy jó csapat lesz az ellenfelünk. Éppen ezért azt kértem a játékosaimtól, hogy próbáljanak meg végig koncentrálni és ne figyeljék az eredményt. Összességében elégedett vagyok a játékunkkal. Felvettük a Szolnok által diktált ritmust. Kovács Barnabás jól védett a kapunkban, de a zónavédekezésünk is jól mozgott. Támadásban a szoros emberfogás miatt nehezen kerültünk közel a hazai kapuhoz. Ezt csak egy jó csapat ellen lehet gyakorolni, amire most volt is lehetőségünk. Remélem, hogy sokat tudunk ebből a mérkőzésből tanulni.

Összefoglaló:
✍️ Testvérek néztek egymással farkasszemet a vízben a Vismeg-testvéreknek köszönhetően. Szolnoki sapkában Zsombor, szentesiben Botond volt ott a medencébe.

Frissen és jól indítottuk a mérkőzést, amely a védekezésünkön látszott meg igazán. Mindössze egy szolnoki gól született az első negyedben, azt éppen a már említett Vismeg Zsombor szerezte.

A második negyed közepén 3–1-nél lőttük meg az első találatunkat, egy megúszás után Hegedűs Bence jegyezte. Ezután még két gólt lőttek a hazaiak emberelőnyből, így tizenhat perc játékot követően 5–1-re vezettek.

A harmadik negyedben sem engedtük, hogy a Szolnok gólesőt zúdítson ránk, miközben addig lőtt góljaink számát megdupláztuk. Jól zártuk a záró nyolc percet, 3–3-as döntetlenre kihoztuk.

A bajnokság 10. fordulójában szombaton 19 órától a Honvéd vendégei leszünk.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #szolnok #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes




Forrás