Kezdőlap Szentesi VK BENU Férfi Magyar Kupa: máris jön a visszavágó itthon…

BENU Férfi Magyar Kupa: máris jön a visszavágó itthon…

177


🤽‍♂️

Négygólos hátrányt szedtünk össze a Honvéd vendégeként szerdán este a BENU Férfi Vízilabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán. Sokáig nem pihenhetnek játékosaink, ugyanis holnap 14 órától már a visszavágón fogadjuk a fővárosiakat.

Rossz kezdés után ötgólos hátrányból egyenlítettünk, végül az utolsó negyedben a Honvéd bebiztosította magabiztos sikerét a Metalcom Szentes ellen.

🗣️💬 – Duplán gratulálok Szivós Marcinak és csapatának, hiszen tíz nappal ez előtt hibátlanul jutottak tovább az Eurokupában, nagy örömet okozva ezzel a magyar vízilabda-társadalomnak, valamint ma egy színvonalas mérkőzést játszottunk most – kezdte összegzését vezetőedzőnk, Szilágyi Péter.

– Magabiztosan, végig vezettek, érvényesült az akarata a Honvéd. Próbáltunk küzdeni, a négygólos különbség sajnos sok. Próbáltuk az építkezésre felhasználni a mérkőzést, erre nagyon hasznos volt a mérkőzés, de még túl falat nekünk ez a jól összerakott Honvéd. Remélem, hogy fejlődünk tovább, és a tavasszal még ennél is jobb mérkőzést játszunk majd velük a bajnokságban. Gratulálok a csapatomnak is, de 5–0-nál sem adták fel, hanem visszajöttek a meccsbe – dicsérte meg játékosait trénerünk.

⏰ Dupla meccsel zárjuk itthon a magyar kupát. Holnap délben először női csapatunk, a Valdor Szentes ugrik medencébe a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában, majd 14 órától a férfiak visszavágója jön a Honvéd ellen.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #honvéd #szentes #budapest #BENU #vízilabda #magyarkupa #tippmix #hajráSzentes




Forrás