Kezdőlap Szentesi VK Női Magyar Kupa: a négy közé jutásért játszunk…

Női Magyar Kupa: a négy közé jutásért játszunk…

158


🇭🇺🤽‍♀️

Négy mérkőzésre vagyunk az álmunktól, hogy bejussunk a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. A Hungerit-Szentesi VK péntektől vasárnapig Budapesten játszik, hogy kvalifikálja magát a legjobbak közé.

A Magyar Kupa következő fordulójának tétje a négy közé jutás. Női együttesünk ellenfele a két továbbjutó helyért a címvédő UVSE mellett a Szeged, a III. Kerület és a Tatabánya lesz.

🗣️ – Mindenki átérzi a lehetőséget, hogy reális esélyünk nyílt a négy közé jutásra, amely óriási eredmény lenne alakuló fiatal csapatunk számára – vélekedett a Szentesi Vízilabda Klub női szakágvezetője, Dömsödi József.

Könnyebb csoportba kerültünk, ahol megkérdőjelezhetetlen, hogy kiemelkedik a mezőnyből a bajnoki- és kupacímvédő UVSE, amely valószínűleg az első helyen jut tovább, míg a második kiadó pozícióért a Szegeddel és a házigazda III. Kerülettel harcolhatunk.

– Hatalmas előnyt jelenthet a hazaiak számára, hogy három világbajnokkal a soraiban veheti fel a versenyt. Ha elkapják a fonalat, a rutinjuk sokáig repítheti őket, de nálunk is azért dolgoztak Komlósi Péter vezetőedzőék az elmúlt időszakban a lányokkal, hogy kihozzuk a legtöbbet ebből a hétvégéből. Mindenki tudja, hogy ez egy kiugrási lehetőség annak, aki megkaparintja a továbbjutást – jegyezte meg Dömsödi.

🗓️⏰ Pénteken 18.30-kor a házigazda III. Kerülettel kezdünk a Magyar Kupában. Szombaton már két találkozó vár ránk, 11 órától a Tatabánya ellen ugrunk medencébe, míg 17.30-tól jön a megyei rangadó a Szeged SZTE ellen. A hétvége utolsó találkozóján vasárnap 13 órakor az UVSE-vel mérettetünk meg.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #magyarkupa #vízilabda #tippmix




Forrás