Kezdőlap Szentesi VK BENU férfi magyar kupa: legyőztük a Tatabányát, a 9–12. helyért játszhatunk…

BENU férfi magyar kupa: legyőztük a Tatabányát, a 9–12. helyért játszhatunk…

121


🇭🇺🏆💪

A harmadik mérkőzésünket is 3–0-val kezdtük a 🇭🇺🏆🤽‍♂️ BENU férfi vízilabda alsóházában, végül 11–7-re győztük le ma délután 🆚 a Tatabányát a budapest Hajós Alfréd Sportuszodában. ⏰ Szerdán az UVSE ellen ugrunk vízbe a 9–12. helyért.

Metalcom Szentes 🆚 Tatabánya 11–7 (3–2, 2–1, 4–3, 2–1)
Férfi vízilabda, BENU magyar kupa, 9–16. helyért, 3. mérkőzés. Budapest, Hajós Alfréd Sportuszoda. Vezette: Bereczki, Bujka.
Metalcom Szentes: Meixner – Mátyók, Pellei K. 3, Garancsy, Fülöp 4, Somogyi 1, Takács. Csere: Kovács K. 1 (kapus), Kókai, Lajkó 1, Kürti-Szabó, Bozó 1, Hegedűs, Pellei F. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Tatabánya: Moravcsik – Mladoniczky, Keresztúri 1, Szőke 3, Nagy N. 1, Korbán, Márkus. Csere: Polovic, Vad 1, Tanczer 1. Vezetőedző: Zantleitner Tamás.
Gól – emberelőnyből: 10/3, ill. 10/4.
Ötméteresből: 3/3, ill. 1/0.
Kiállítva cserével: Garancsy.
Kipontozódott: Szőke.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Tipikus harmadik meccs volt a Tatabánya elleni derbi, méghozzá szokatlan időpontban, egy korai ebéd után. Ugyanúgy kezdődött, mint a szombati találkozóink, ezúttal is elhúztunk három góllal, majd magabiztosan tartottuk előnyünket. Nem csak sok meccs, de idő is kell, hogy teljesen összecsiszolódjon a csapat. Persze már most is vannak biztató jelek, de sok hiba is, viszont ezen lehet javítani, ezért is dolgozunk a folytatásban.

Összefoglaló:
✍️ Akárcsak a Debrecen és a Kaposvár ellen tegnap, ma is 3–0-val indítottuk a mérkőzést a Tatabánya ellen. Jó kezdés után az összes negyedet megnyertük egy góllal, így magabiztos 11–7-es sikert arattunk a találkozón, amelyen cserekapusunk, a 17 éves Kovács Kristóf is betalált a Tatabánya kapujába.

Egyelőre még ismeretlen időpontban a 9–12. helyért szerdán az UVSE-vel játszunk, míg a másik párharcban Pécs–Szeged összecsapást rendeznek majd.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc




Forrás