Kezdőlap Szentesi Élet Teljesítménytúrát tart a St. Jupát SE…

Teljesítménytúrát tart a St. Jupát SE…

219

Múlt heti lapszámunkban már ismertettük a St. Jupát Sportegyesület Szent-S-kör című új aktívturisztikai projektjét, mely a Keresd az utat program egyik önálló eleme. Ennek keretében május 24-én adománygyűjtő gyalog-, illetve terepfutó túrára invitálja az érdeklődőket az egyesület.

A túrák célja, hogy felhívják a figyelmet a térség turisztikai látványosságaira, a vasárnapi programba a Koszta-tanya került be, mint bemutatóelem, melyről Sprok János rajztanár szól néhány gondolatot
a túrázóknak. A táv 19,3 kilométer hosszú, és futva, illetve gyalogosan is teljesíthető. Mindkét esetben kötelező a 1,5 méteres biztonsági távolság betartása.

Rajtolásra 8 és 11 óra között van lehetőség a St. Jupát SE bázisépületénél, a Dózsa-háznál a Kurca partján. A túrát 15 óra 30-ig kell
teljesíteni, nevezésre kizárólag online, a http://szenteskor.hu/utleiras.php?id=69 és a http://szenteskor.hu/utleiras.php?id=70 oldalakon van lehetőség.

A Szent-S-kör idei első eseménye egyben egy adománygyűjtő akció is, melyen a szervezők az aktívturisztikai projektjük fenntartását, fejlesztését, valamint nyílt rendezvényeik megvalósításához várnak segítséget.
#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
21. lapszám
Sport|41




Forrás