Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: újabb fontos meccs…

Férfi OB I.: újabb fontos meccs…

129

Szombaton 18 órakor újabb fontos mérkőzés vár férfi csapatunkra az OB I.-ben. A Metalcom Szentes az UVSE-t fogadja a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában zárt kapuk mögött. A találkozót a Szentes TV élőben közvetíti majd a Facebook-oldalán.

Kellemes emlékeket őrzünk a nyárról az UVSE ellen, hiszen a magyar kupa rájátszásában úgy győztünk 10–6-ra az újpestiek ellen, hogy a harmadik negyed vége előtt egy perccel már 9–2-re vezettünk.

A bajnokság őszi idényében idegenben, a Komjádi Béla Sportuszodában csaptunk össze velük. Mindkét csapatot alaposan megtépázta a koronavírus-járvány, mi akkor egy sorozatterhelés közepén szenvedtünk minimális különbségű, 9–8-as vereséget.

Szombati ellenfelünk Debrecenben indította 2021-et, ahol egy gólszegény találkozón 8–4-es sikert aratott. Vincze Balázs vezetőedző tanítványai 26 pontot gyűjtöttek eddig, amivel a 8. helyen állnak a tabellán.

Utoljára 2019. március 6-án járt Szentesen az UVSE, akkor 12–9-re nyertünk. Legeredményesebb játékosunk három góllal – az azóta már a BVSC-ben vízilabdázó – Nagy Márton volt, míg Pellei Kristóf kétszer volt eredményes többek mellett.

Az UVSE legeredményesebb pólósa a 2020–2021-es idényében Vigvári Vince, aki 40 találatával a harmadik pozíciót foglalja el a góllövőlistán.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #uvse #vízilabda #szentes #tippmix #hajráSzentes




Forrás