Kezdőlap Szentesi Élet Buliztak a sportcsarnokért – átadták a bevételt…

Buliztak a sportcsarnokért – átadták a bevételt…

191

Zenés Barátság címmel jótékonysági koncertet és bulit hirdetett a Retro Expressz csapata a tavaly december végén leégett szentesi sportcsarnok javára. Az ifjúsági ház két termében három zenekar és hét lemezlovas szórakoztatta a közönséget, akik jegyük megváltásával, illetve támogatójegy vásárlásával jótékonykodhattak a sportcsarnok helyreállításáért.

A szervezők az est teljes bevételét felajánlották, s köszönik mindenkinek, aki ott volt február 12-én, szombat este, mert egy remek közönséggel jót buliztak éjjel 3-ig, ezúttal egy nemes ügy érdekében.

Az estét a zenekarok sorában a katonákból álló Angyalbourbon koncertje nyitotta, majd a Fuvi Band, végül a Black Five szentesi party zenekarok fokozták tovább a fergeteges hangulatot. A diszkóteremben visszakaphatott valamicskét a fiatalságából, aki már nem az, Rákász Béla, P-Jack, Peter Lowner, Dj Kaoss, Dj Diego, Windeejay és Olsák Gábor repített vissza a 80-as, 90-es évekbe.

Elégedett a buli sikerével a főszervező, Szeles Csaba is, aki szerint ebben a Covid-helyzetben nagy szó, hogy ilyen sokan eljöttek, hálás a művelődési központnak, hogy befogadták a csapatmunkában megvalósult rendezvényt, és örült a média érdeklődésének is.

Az est teljes bevételét, 466 ezer forintot a szervezők befizették a sportcsarnok javára létrehozott számlára, de jelképesen február 17-én átadták Szabó Zoltán Ferenc polgármesternek is a városházán.








Forrás