Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok A mai délutánon ismét a labdarúgás kapott főszerepet a Szentesi Pusztai László...

A mai délutánon ismét a labdarúgás kapott főszerepet a Szentesi Pusztai László S…

148


A mai délutánon ismét a labdarúgás kapott főszerepet a Szentesi Pusztai László Sporttelepen . A csapatok már a mai naptól készülnek a hétvégi fordulóra.
A Leány U-14-es csapat dinamikusan hajtotta végre Tóth László edző utasításait. Holnap előkészületi mérkőzést játszanak. A csapat edzője elmondta, hogy felkészültnek látja csapatát, de a szentesi ” Böde ” gólvágó hölgy megsérült és körülbelül két hetet kell kihagynia. Gyógyulást kívánunk Neki és minél előbb várjuk vissza a csapatba!
A Felnőtt Női csapat is készül már a hétvégi rangadóra. Az elmúlt heti mérkőzéssel az edző, Jabniczky Sándor meg volt elégedve. A lányok betartották a szakmai utasításokat és örömfocit játszottak. Az edző szeretné az elmúlt heti formát átmenteni a hétvégére is.
Az U-11-es fiúk is keményen dolgoztak ma a hátsó pályán. A csapat elmúlt heti szereplését Varga Zsolt edző úgy értékelte, hogy a Bozsik Tornán az első három meccsüket megnyerték, és utána elfáradtak. A begyakorolt dolgokat megcsinálták a gyerekek, és az edzések munkája látszik már a csapaton, illetve felszabadultan játszottak.
Az U-14-es fiúk a pálya középső részén szintén kivették részüket a mai munkából.








Forrás