Kezdőlap Szentesi VK Újabb játékossal állapodtunk meg…

Újabb játékossal állapodtunk meg…

137


🤽‍♂️

A 25 éves orosz Ivan Gusarov is az OB I.-es Metalcom Szentest erősíti a 2022–2023-as szezonban. A jobbkezes játékos a görög Apollon Smirnis csapatától érkezik hozzánk.

Az orosz válogatottal részt vett a 2019-es nápolyi Universiadén, amelyen a negyedik helyezést szerezték meg, Ivan a torna során 14-szer talált be az ellenfelek kapujába. Az U20-as nemzeti csapattal pedig világbajnoki bronzérmes volt 2014-ben.

ℹ️ 1997. május 14-én született Moszkvában, testnevelés szakon diplomázott az orosz fővárosban. Anyanyelve mellett jól beszél még szerbül és angolul.

Eddigi pályafutása során öt csapatban fordult meg új igazolásunk.

2018-ig a moszkvai Dynamo játékosa volt Gusarov, az orosz bajnokságban 154 gólt jegyzett, míg a kupában 39-et. Hazájában bajnoki címmel, bajnoki bronzéremmel, valamint két kupaezüsttel és egy harmadik hellyel büszkélkedhet.

A 2018–2019-es idényben a szerb Radnicski Kragujevac legeredményesebb játékosa Gusarov volt, majd a következő szezonban már a belgrádi Red Start erősítette, amellyel a Bajnokok Ligája selejtezőjében is medencébe ugorhatott, valamint kupadöntőt játszhatott.

A görög bajnokság bronzcsatáját a Panioniosz ellen veszítette el csapatával. A párharc az egyik fél második győzelméig tartott.

📸 Ivan Gusarov archívuma
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #vízilabda #újjátékos #newplayer #tippmix #hajráSzentes




Forrás