Kezdőlap Sport Teremsportok Díjazta 2018-as legjobbjait az Magyar Karate Szakszövetség…

Díjazta 2018-as legjobbjait az Magyar Karate Szakszövetség…

264

A szokásos helyszínen, a Stefánia Palotában tartotta évértékelővel egybekötött díjátadó gáláját 2019. február 5-én, kedden a Magyar Karate Szakszövetség.

Az évértékelőn díjazták a tavaly a sportág legrangosabb bajnokságain – az olimpiai szakágban, a para-karatésok, illetve a különböző karate stílusok világversenyein – kimagasló eredményt elért sportolókat és edzőiket, így kiemelkedő teljesítményükért 78-an részesültek jutalmazásban.

Brezovai Sándor a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség vezetője elmondta, hogy az ünnepségen nem tudtak részt venni, így helyben az Oyama Dojoban kerültek átadásra az elismerések.

A Fiatal Oroszlánok magyar válogatottja (Wakajshishi Shuudan) az elmúlt évben 19 világbajnoki érmet szerzett. A válogatott tagjai közül Georgiádes Zoltán VB I. hely, Urbán Lili VB II. hely és Gojdár Csanád VB III. hely részesült elismerésben, valamint Gojdár János, szegvári karate trénernek kimagasló edzői munkáját ismerték el ezen a rendezvényen.

Lehetőség volt mecénások felterjesztésére is, így Gémes László szegvári polgármester támogatását köszönték meg egy emlékplakettel.

www.szentesimozaik.hu
Teremsportok|24








Forrás