Kezdőlap Hírek Pénzügyes siker a Borosban!…

Pénzügyes siker a Borosban!…

129

Januárban vette kezdetét a K&H által szervezett Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő, melyen iskolánk diákjai kimagaslóan teljesítettek. Középiskolás kategóriában több mint 500 csapat indult. Két komoly tudást és pénzügyi gondolkodást is mérő selejtező forduló után, áprilisban került sor a regionális döntőre, ahol régiónként már csak 5 csapat mérte össze tudását. (két csapat iskolánkból jutott be)

Nagy volt a tét, hiszen innen már csak a győztes csapat juthatott tovább a június 12-én megrendezésre kerülő budapesti döntőbe, ahol az ország legjobb nyolc csapata versenyzett.

Iskolánk PROfit elnevezésű csapata több hónapos felkészülés után vágott neki a döntőnek, ahol minden versenyző kemény ellenfélnek bizonyult.

A lányok (Bugyi Boglárka, Kanjo Tamara, Sebők Evelin és Szobácsi Ágnes) nagyon ügyesen küzdöttek, majd tudásukat és rátermettségüket is bizonyítva átvehették az ország 4. legjobb pénzügyes csapat címet, ezzel is öregbítve iskolánk és városunk hírnevét.

A felkészülés során lehetőségünk volt ellátogatni a szentesi K&H bankfiókba is, ahol nagyon sok gyakorlati ismeretre tehettek szert a diákok. Köszönjük fiókvezető úr hasznos és önzetlen segítségét!

Szigetiné Mészáros Zsuzsanna felkészítő tanár

www.szentesimozaik.hu
Oktatás, tanulmányi hírek|36








Forrás