Kezdőlap Hírek Hírek Strandnyitó a kánikulában…

Strandnyitó a kánikulában…

210

2019. június 16-án a Szentesi Sport- és Üdülőközpontban Strandnyitó party-val indult a szünidő!

Az Üdülőközpont, a Szentesi Művelődési Központ és Szentes Város Önkormányzatának közös szervezésében valósultak meg a programok. A helyszínt az Üdülőközpont biztosította, a színpadi programokat a Művelődési Központ szervezte, valamint Önkormányzati támogatással lépett fel a JETLAG zenekar.

A jó időben csábító volt minden medence és persze a csúszda! Sokan örültek, hogy ingyenes volt a rendezvény, de talán egy 500 forintos felnőtt jegyárat lehetett volna szedni! Így öt gombóc fagylalt árán egész nap strandolhatott volna egy négy fős család.

Délelőtt 10 órakor kezdődtek a programok, sportbemutatók. 11 órakor 100 strandlabdát osztott szét a Szentesi Élet csapata, melyet 52 másodperc alatt vittek szét a fürdőzők! (Jó hír: Hamarosan újabb 100 strandlabda lesz szétosztva! A helyet és az időpontot közölni fogjuk!)

A plakáton 10 és 12 óra közé helyezték a fotófal előtti fényképezkedést, majd a közösségi oldalon 13 és 14 óra közé módosították, de valójában 14 és 15 óra között állhattak a lencsék és a TRAKTORBELSŐ elé az „önként” jelentkezők. A legtöbb lájkot begyűjtők nyerhettek belépőket a Szentesi Nyári Szabadtéri Színház előadásaira.

Ezúton gratulálunk a szentesi kötélugróknak, mert este 19 óráig a 18 kép közül 36 lájkkal megnyerték a versenyt, így ők a meghirdetett fődíj alapján az idei nyári színházi előadásokat ingyen látogathatják!

A napi programokat sportegyesületek bemutatói, látványedzései, sorversenyei, családi váltói színesítették.
Meglepetés volt, hogy a brűgben délután 4 órakor habparty-t rendeztek.

A meleg időben, tűző napsütésben nem volt túl sok értelme a színpadi programoknak, mert inkább a medencéket választották a strandolók. Ha a színpad bármelyik medence mellé épült volna, akkor biztosan többen érdeklődnek az ott bemutatott produkciók iránt.

A nap sztárfellépője a JETLAG együttes volt, akiket nem zavart a felettük átvonuló vihar. A nap zárásaként megtartott koncert a fanatikusoknak szó szerint JÓL ESETT!

Még több kép a strandnyitóról: https://www.szentesimozaik.hu/2019/06/18/strandnyito-a-kanikulaban/

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás