Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok „Rengeteg hibával, tanácstalanul játszottunk”…

„Rengeteg hibával, tanácstalanul játszottunk”…

132

A Mórahalom VSE ellen folytattuk kupaszereplésünket szombaton (08.08.), és bár a vezetést megszereztük, percekkel később kiegyenlítettek a vendégek. A második játékrészben küzdöttek Koncz Zsolt tanítványai, de több találat nem született az összecsapáson, így ahogy az 1. fordulóban, úgy ezúttal is a büntetők döntöttek a továbbjutásról, ahol most alulmaradt a csapat.

A sárga-fekete mezes Mórahalom kezdte jobban az összecsapást a mérkőzés kezdetétől fogva magukhoz ragadták a kezdeményezést, és Verebélyi számos védése is kellett ahhoz, hogy ne kerüljön hátrányba a szentesi együttes. Húsz perc elteltével már a Kinizsi is rendre a vendégek kapuja elé ért. A 23. percben Kiss-Kása Konrád hosszú keresztpasszát Bartucz Péter tekerte középre, hajszálpontosan Juhász Csaba fejére, aki a hosszú sarokba irányította a labdát, megszerezve ezzel a Kinizsi vezető találatát.

Kicsivel több mint 10 percig örülhetettek az előnynek a mieink, a 34. percben szerzett egyenlítő találat után 1-1-gyel fordultak a felek. A második félidő feszült, férfias, néhol már sportszerűtlen küzdelmet hozott, és a sérülések sem kerülték el a csapatot. Köteles Bence és Prozlik Ádám is kényszerű cserére szorult, a lehetőségek tárháza azonban nem állt Koncz Zsolt rendelkezésére, mindösszesen 3 mezőnyjátékos volt bevethető ezen a szombaton.

A rendes játékidőben nem született újabb találat, így ismét a büntetők döntöttek, ahol a 6. körben dőlt el, hogy a Mórahalom folytathatja a szereplést a hazai kupasorozatban.

Koncz Zsolt vezetőedző értékelése:

MOL Labdarúgó Magyar Kupa 2. forduló:
Szentesi Kinizsi SZITE – Mórahalom VSE 1-1 (gsz.: Juhász Csaba)
11-es párbajban 5-6. (gsz: Légrádi Zsolt, Lázár Dávid, Koncz Zsolt, Bartucz Péter, Tóth Levente)

archív fotó
📷: Vidovics Ferenc




Forrás