Kezdőlap Szentesi VK Vasárnapi bajnokin fogadjuk a Honvédot…

Vasárnapi bajnokin fogadjuk a Honvédot…

21

Az E.ON Férfi Víilabda OB I. 5. fordulójának zárómérkőzését rendezik a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában vasárnap este 19 órától. A házigazda metALCOM Szentes az Endo Plus Service-Honvédot látja vendégül.

Szivós Márton együttese pénteken még az Eurokupa csoportkörében vívott csatát a Panathinaikos-szal, a görög nagyágyútól szűk egygólos vereséget (11-12) szenvedtek el, vasárnap pedig már a mieink ellen ugranak medencébe a Szentesi uszodában. A piros-fehérek jó eredményekkel indították a bajnokságot, eddigi 4 mérkőzésükból 3-at megnyertek, legutóbb a BVSC-t tudták legyőzni három góllal, nehéz feladat tehát megszorongatni a kispestieket.

Erre utalt a metALCOM Szentes játékosa, Csorba Tamás is a bajnokit megelőzően. 🗣 Nagyon jó mérkőzések vannak a Honvéd mögött, nehéz feladat lesz tehát megszorongatni őket, de ez a célunk, ezért ugrunk medencébe vasárnap. Arra törekszünk, hogy az eddig megmutatott játékunk képét megőrizzük, tovább fejlesszük. Lendületesen, minden taktikai elemben egy fokozattal feljebb kapcsolva jól jöhet ki a lépés a számunkra – osztotta meg gondolatait játékosunk.

🏆E.ON Férfi Vízilabda OB I. Alapszakasz 5. forduló
🔴🔵METALCOM SZENTES – ENDO PLUS SERVICE-HONVÉD 🔴⚪️
📅2024.10.20. – 19 óra Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszoda, Szentes
Közreműködik: Ercse Norbert, Varga Márk

#OBI #metalcomszentes #honved #tippmix #5forduló




Forrás