Kezdőlap Hírek Életünk Képei – Fotókiállítás és színházi est október 17-én…

Életünk Képei – Fotókiállítás és színházi est október 17-én…

27

Tartson velünk egy különleges estére, ahol a Szegedi Pinceszínház eddigi előadásainak legemlékezetesebb pillanatait tekinthetik meg egy fotókiállításon!

A kiállítás művészi fotók segítségével mutatja be a színház gazdag múltját és alkotóit, egyúttal lehetőséget nyújt, hogy a szentesi közönség jobban megismerje ezt a kulturális intézményt, amelynek története és előadásai meghatározó szerepet játszanak a város életében.

A fotókiállítás bemutatja a Szegedi Pinceszínház eddigi szakmai munkáját, előadásait és a színházi élet jelentős mozzanatait képekben. A kiállításon szereplő képek bepillantást nyújtanak a színház kulisszái mögé, megörökítve a színészek, rendezők és a teljes alkotói csapat művészi és technikai munkáját.

2024. 10. 17. 18:00 óra – Kiállítás megnyitója

Megnyitó beszéd: Móra József önkormányzati képviselő

19:00 – Moliere: Képzelt beteg előadás (bérletes előadás, jegyek kaphatóak bérleten kívül)

A kiállítás célja:
A Szegedi Pinceszínház célja ezzel a fotókiállítással, hogy a közönség közelebb kerüljön a színházi világ belső életéhez, és betekintést nyerjen a szegedi művészek szakmai munkájába. A fotók révén minden látogató közelebbről is megismerheti azokat a pillanatokat, amelyeket a nézőtérről talán sosem láthatott.
A képeket Ilovszky Béla színházi fotográfus készítette.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17




Forrás