Kezdőlap Szentesi VK „Előrébb léptünk…”…

„Előrébb léptünk…”…

A MOL OB I-es Női Vízilabda Bajnokság 2. fordulójában a Valdor Szentes a Digi Eger csapatát látta vendégül a Dr. Rébeli Szabó József Városi sportuszodában. Tóth Gyula tanítványai feledtették a hétközi játékukat, és újult erővel ugrottak medencébe, helyt álltak a jobb játékerőt képviselő Eger ellen.

Bár az „első félidőben” megmutatkozott az Eger ereje, jó helyzetkihasználásuknak és kőkemény védekezésüknek köszönhetően hamar több gólos előnyre tettek szert Szilágyi Dorottyáék. Volt azonban tartás a mieinkben 3-3-as harmadik negyedet, és egy a jövőre nézve igen biztató játékot mutató utolsó 8 percet produkáltak.

Molnár Daniella szerint a magabiztosság hiánya is közrejátszott az eredmény alakulásában, szélsőnk szerint a védekezések során több kommunikációra és egymás megsegítésére, támadásban pedig több kapura lövésre lesz szükség a jövőben.

🗣 Gratulálok az Egernek, jó mérkőzést játszottunk, az eredménytől függetlenül. – kezdi értékelését Tóth Gyula vezetőedző. – Óriási tanulság volt a szerdai bajnoki, és ezt követően úgy érzem, jól álltunk bele ebbe az összecsapásba. Nagyon fiatal csapatunk van, három hónapja vannak együtt a lányok és azt veszem észre, hogy alakul az, hogy meghalunk egymásért. Rengeteg energiát tettek bele a mérkőzés elejébe, de sajnos nem tudtuk gólra váltani a lehetőségeinket, az emberelőnyök kihasználása sem sikerült, ami megnehezítette a meccsben maradásunkat. Viszont nem adtuk fel, és szerettünk volna egy jó második félidőt játszani, amit úgy érzem, hellyel-közzel teljesíteni tudtunk. Elégedett vagyok a csapattal, mert előrébb léptünk. – értékelt vezetőedzőnk.

🏆MOL Női Vízilabda Ob I. – 2. forduló

📅2024.10.12. Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszoda, Szentes

🔴🔵VALDOR SZENTES – DIGI EGER 🔵⚪️ [5-12] – (0-3, 1-3, 3-3,1-3)
A szentesi gólszerzők: Urvári L. (2), Varga V., Korom R., Kövér-Kis R.

📸🖋 Sebők Tamás

#tippmix #MOL #ValdorSzentes #DigiEger #obI




Forrás

Exit mobile version