KezdƑlap Szentesi VK „A SzĂ­v vitt bennĂŒnket
” – LegyƑztĂŒk a Szolnokot a Magyar Kupa selejtezƑjĂ©nek...

„A SzĂ­v vitt bennĂŒnket
” – LegyƑztĂŒk a Szolnokot a Magyar Kupa selejtezƑjĂ©nek n



đŸ”ŽđŸ”” „A SzĂ­v vitt bennĂŒnket
” – LegyƑztĂŒk a Szolnokot a Magyar Kupa selejtezƑjĂ©nek nyitĂłnapjĂĄn

EgygĂłlos gyƑzelmet aratott a metALCOM Szentes hazai medencĂ©ben a BENU Magyar KupĂĄban. A C csoport nyitĂłnapjĂĄnak mĂĄsodik összecsapĂĄsĂĄn Kis GĂĄbor legĂ©nysĂ©ge 10-11-re mĂșlta felĂŒl a Szolnoki DĂłzsa Praktiker egyĂŒttesĂ©t.

ValĂłsĂĄgos gĂłlzĂĄporral indult az összecsapĂĄs, hiszen az elsƑ 8 percet követƑen mĂĄr 5-4 ĂĄllt az eredmĂ©nyjelzƑn, mindkĂ©t egyĂŒttes teljes erƑbedobĂĄssal indĂ­totta tehĂĄt a mĂ©rkƑzĂ©st, az elsƑ jĂĄtĂ©krĂ©szt követƑen a fehĂ©r sapkĂĄs SzolnoknĂĄl volt az elƑny. Ez aztĂĄn a szĂŒnetre megvĂĄltozott, hiszen a mieink vĂ©dekezĂ©sben magasabb sebessĂ©gbe kapcsoltak, Ă©s egy 1-3-as jĂĄtĂ©krĂ©szt produkĂĄlva 6-7-re fordĂ­tottĂĄk a „fĂ©lidei” eredmĂ©nyt. A neheze azonban csak ezek utĂĄn jött, hiszen meg kellett tartani a hazai elƑnyt, egy kivĂĄlĂł jĂĄtĂ©kerƑt kĂ©pviselƑ Szolnok ellen. Ám a fiĂșk ĂłriĂĄsit kĂŒzdöttek, Ă©s a 2-2 arĂĄnyĂș harmadik Ă©s negyedik negyed azt jelentette, hogy egy gĂłllal TĂłth GyulĂĄĂ©k diadalmaskodtak az összecsapĂĄson.

A nyĂĄron hazaigazolt kapĂĄsszĂ©lsƑnk a sajtĂłtĂĄjĂ©koztatĂłn elmondta, eleinte Ășgy Ă©rezte, ĂĄtjĂĄrĂłhĂĄz a szentesi vĂ©delem. 🗣 Ezt mutatja az elsƑ negyed 5-4-es vĂ©geredmĂ©nye, de ezt követƑen felkemĂ©nyedtĂŒnk Ă©s elhittĂŒk, hogy ezt a meccset szorossĂĄ tudjuk tenni, sƑt, adott esetben meg is tudjuk nyerni – kezdte Gyuszi. – Barni hĂĄtul segĂ­tett, elöl pedig a SzĂ­v vitt bennĂŒnket, Ă©s Ă­gy tudtunk ennek a bombaerƑs Szolnoknak – kĂ©t kivĂĄlĂł hĂĄlóƑrrel – 11 gĂłlt lƑni. Nagyon jĂł Ă©rzĂ©s volt szĂĄmomra, hogy ilyen szĂ©p szĂĄmmal kilĂĄtogattak erre a mĂ©rkƑzĂ©sre. KinĂ©ztem a közönsĂ©gre Ă©s azt gondoltam: ezĂ©rt Ă©rdemes csinĂĄlni. Nagyon köszönjĂŒk nekik – Ă©rtĂ©kelt TĂłth Gyula.

🗣 Nagyon felemelƑ Ă©rzĂ©s, amikor az ellenfĂ©l mĂ©ltat egy mĂ©rkƑzĂ©s utĂĄn, fƑleg ha az az ellenfĂ©l a Szolnok – kezdi Ă©rtĂ©kelĂ©sĂ©t az egykori Szolnok jĂĄtĂ©kos, Kis GĂĄbor, a metALCOM vezetƑedzƑje. – FelkĂ©szĂŒlĂ©skĂ©nt tekintĂŒnk a magyar kupa kĂŒzdelmeire, mert ha a Szolnokkal Ă©s az OSC-vel vagyunk egy csoportban, akkor nem a Szentes a favorit. Ez a csapat most tƱzi ki a sajĂĄt elvĂĄrĂĄsait, cĂ©ljait, az azonban elvĂĄrĂĄs, hogy fegyelmezetten jĂĄtszunk, amit ma teljesĂ­tettek a srĂĄcok Ă©s ez egy gyƑzelmet Ă©rt egy olyan csapat ellen, akit nagyon tisztelek Ă©s nagyon szeretek – zĂĄrta a gondolatait a szentesi vezetƑedzƑ.

A mieink holnap az UVSE ellen ugranak medencĂ©be, azt a mĂ©rkƑzĂ©st 19 ĂłrĂĄtĂłl rendezik a Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef VĂĄrosi SportuszodĂĄban.

🏆BENU FĂ©rfi Magyar KUPA selejtezƑ – C csoport 🏆

SZOLNOKI DÓZSA PRAKTIKER – METALCOM SZENTES
10-11 [5-4; 1-3; 2-2; 2-2]
GĂłlszerzƑk: HorvĂĄth Áron (3), HajdĂș A. (2) SzatmĂĄri K. (2), TĂłth Gy. (2), Csorba T., Ashanin D.

🖋SebƑk T.
📾 Vidovics Ferenc




ForrĂĄs

Exit mobile version