Kezdőlap Szentesi VK Maximálisan helyt álltunk a Vasas ellen…

Maximálisan helyt álltunk a Vasas ellen…

372


🔴🔵

Szerda este megkezdte bajnoki szereplését férfi csapatunk, az E-ON Férfi OB I. 2. fordulójában a Vasas-Plaket vendégeként. Kis Gábor együttese fegyelmezett, koncentrált játékkal, az utolsó negyedet megnyerve 13-11-re maradt alul a fővárosi együttessel szemben.

Pazarul indult a mérkőzés metALCOM részről, ugyanis Hajdú Attila duplájával majd Csorba Tamás találatával rendre magához ragadta az előnyt a csapatunk, ezekre azonban a hazaiaknak is volt válasza, 3-3-mal zárult tehát az első játékrész. A második negyedben megmutatkozott a Vasas ereje, 3 találattal is vezetett Mátéfalvy Csaba együttese, de a mieink rendre felálltak és tapadtak az ellenfélre, nem hagyták elhúzni a fővárosiakat. Az utolsó játékrészben sem engedtek ki Szatmári Kristófék, 2-3-as részeredménnyel állították be a 13-11-es végeredményt.

Kis Gábor vezetőedző így értékelt a lefújást követően:

🗣 Mindenek előtt hadd mondjam el, hogy nagyon büszke vagyok a csapatra, teljes mértékben a megbeszéltek szerint játszottak a srácok, koncentráltan, fegyelmezetten vízilabdáztak. Jól kezdtük az összecsapást fontos volt számunkra, hogy ne engedjük elhúzni a Vasast és ezt azt gondolom, négy negyeden át véghez tudtuk vinni, ehhez az kellett, hogy folyamatosan építsük a játékunkat. A Vasas egy kiváló játékerőt képviselő együttese ennek a bajnokságnak, én pedig úgy érzem kihoztuk magunkból a legtöbbet ezen a bajnokin, maximálisan elégedett vagyok a látottakkal, mert a fiúk azt hozták, amit kértem tőlük – értékelt a mérkőzést követően Kis Gábor vezetőedző.

🔴🔵VASAS PLAKET – METALCOM SZENTES 🔵🔴
[13-11] (3-3, 5-3, 3-2, 2-3)

E-ON Férfi OB I. 2. forduló – Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda

Gólszerzők: Szatmári K. (2), Csorba T. (2), Bozó P. (2), Hajdú A. (2), Tóth Gy. (2), Kürti-Szabó M.

Vezette: Kun György, Bereczki Miklós

🖋 Sebők Tamás
📸 Vidovics Ferenc

#tippmix #EONferfiOBI #metalcomszentes #vasas #idegenmeccs #hajrászentes




Forrás