KezdƑlap Szentesi VK KÉK-PIROS CSATÁVAL INDUL A BAJNOKSÁG – A Vasas otthonĂĄban kezd fĂ©rfi csapatunk


KÉK-PIROS CSATÁVAL INDUL A BAJNOKSÁG – A Vasas otthonĂĄban kezd fĂ©rfi csapatunk



đŸ”ŽđŸ””

Szerda este megkezdi bajnoki szereplĂ©sĂ©t fĂ©rfi csapatunk a Vasas vendĂ©gekĂ©nt. A MetALCOM szenzĂĄciĂłs kupaszereplĂ©ssel hangolt a bajnoki rajtra, az OSC-t a Szolnokot Ă©s az UVSE-t is legyƑzve a csoport Ă©lĂ©n zĂĄrta a selejtezƑt, az mĂĄr csak hab volt a tortĂĄn, hogy mindezt hazai medencĂ©ben, vittĂ©k vĂ©ghez SzatmĂĄri KristĂłfĂ©k.

A BENU Magyar Kupa selejtezƑ kĂŒzdelmeit követƑen azonban a bajnoki pontvadĂĄszat is megkezdƑdik, mĂ©ghozzĂĄ a kivĂĄlĂł jĂĄtĂ©kerƑt kĂ©pviselƑ Vasas egyĂŒttese ellen. A fƑvĂĄrosiak mĂĄr tĂșl vannak elsƑ mĂ©rkƑzĂ©sĂŒkön, BĂĄtori BencĂ©Ă©k a PĂ©cs vendĂ©gekĂ©nt szereztek 3 pontot.

VezetƑedzƑnk, Kis GĂĄbor szerint kĂ©tsĂ©gtelen, hogy nagyszerƱ vĂ­zilabdĂĄzĂłk alkotjĂĄk a Vasast, nekĂŒnk azonban a sajĂĄt feladatunkra kell koncentrĂĄlunk:
🗣 – ElsƑ bajnoki mĂ©rkƑzĂ©s vĂĄr a csapatra, Ă©s Ășgy gondolom, egy sikeres felkĂ©szĂŒlĂ©s, valamint egy eredmĂ©nyes Magyar Kupa szereplĂ©st követƑen kell helyt ĂĄllnunk a KomjĂĄdi uszodĂĄban. TermĂ©szetesen szeretnĂ©nk erre a mĂ©rkƑzĂ©sre is ĂĄtmenteni a jĂł formĂĄnkat, de helyĂ©n kell kezelnĂŒnk a tĂ©nyt, hogy a Vasas egy kivĂĄlĂł erƑbƑl ĂĄllĂł, megfiatalĂ­tott, olimpikonokat a soraiban tudĂł egyĂŒttes. Mindez azonban nem tĂĄntorĂ­that el bennĂŒnket afelƑl, hogy a feladatunkra koncentrĂĄljunk, Ă©s elvĂĄrom a jĂĄtĂ©kosoktĂłl, hogy fegyelmezetten vĂ­zilabdĂĄzva, a tudĂĄsuk legjavĂĄt hozzĂĄk ezen a mĂ©rkƑzĂ©sen – fogalmazott Kis GĂĄbor.

E.ON FĂ©rfi OB I. BajnoksĂĄg – 2. fordulĂł
2024. oktĂłber 2. – 20:00 – KomjĂĄdi BĂ©la Sportuszoda
Vasas-Plaket – MetALCOM Szentes
KözremƱködƑk: Kun György, Bereczki MiklĂłs

🖋 SebƑk Tamás

#tippmix #EONferfiOBI #metalcomszentes #vasas #idegenmeccs #hajrĂĄszentes




ForrĂĄs

Exit mobile version