Kezdőlap Hírek Évadnyitó gála a Tóth József Színház és Vigadóban: bemutatkozott a Szegedi Pince…

Évadnyitó gála a Tóth József Színház és Vigadóban: bemutatkozott a Szegedi Pince…

55


Évadnyitó gála a Tóth József Színház és Vigadóban: bemutatkozott a Szegedi Pinceszínház

A mai napon, 2024. szeptember 27-én került sor a szentesi Tóth József Színház és Vigadó ünnepélyes évadnyitó gálaműsorára, amely különleges jelentőséggel bírt: az eseményen hivatalosan is bemutatkozott a Szegedi Pinceszínház, amely a 2024/2025-ös évadban a színház működtetője lesz.

Az ünnepi hangulatot a színház közössége, a szentesi kultúra iránt elkötelezett vendégek és a város vezetői tették még emlékezetesebbé. A gálaműsor során ízelítőt kaptunk a Szegedi Pinceszínház művészi sokszínűségéből, mely a következő évadot gazdagítani fogja Szentesen. A bemutatott darabok és előadások előrevetítik a tartalmas, szórakoztató és elgondolkodtató előadásokat, amelyekre a nézők az egész évad során számíthatnak.

A rendezvényen jelen volt Szabó Zoltán Ferenc, Szentes város polgármestere, aki beszédében hangsúlyozta a város kulturális életének fontosságát, valamint örömét fejezte ki az új együttműködés kapcsán. Kiemelte, hogy a Szegedi Pinceszínház fiatalos lendületet és új perspektívákat hoz a város életébe, amely tovább erősíti Szentes színházi hagyományait.

Az évadnyitó esemény lehetőséget adott a közönségnek, hogy betekintést nyerjen a következő szezon műsoraiba, és személyesen találkozzon az előadókkal, akik az elkövetkező hónapokban életre keltik a színház világát.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Színház|26








Forrás